Jump to content

utu

Membru Activ
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About utu

 • Rank
  Soldat
 • Birthday 05/23/1963

Profile Information

 • Clan
  RRAF
 • Cont WoT
  utu23
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

691 profile views
 1. 6000 damage blocat.nu e bun is 6 ? Au fost 6 calare pe mine nici nu mai stiam in ce trag si restu stateau la adapost in loc sa iasa sa ma ajute.
 2. utu

  RRAF

  Nume clan : [RRAF] Pagina principala a clanului http://eu.wargaming.net/clans/wot/500020777 Data infiintarii clanului : 11/03/2013 Persoane de contact : ☻Comandant: utu23 ☻Comandant: Adjunct: liviu67 ☻Comandant: Adjunct: rakla ☻Comandant: Adjunct: AtteroVictus Numar de jucatori : 23 Program de comunicare : raidcall id : 5826486 Stronghold nivel 2 Cerinte : - Sa fiti activi minim 4 / 5 zile pe saptamana si sa participati la activitatile clanului
 3. Motorizare F 100-PW-220E (de doar 105,7 kN, fata de ultima varianta F110-GE-132 de 144,6 kN) Cabina in stilul F 16 C/D Block 50 compatibila cu sistemele de vedere pe timp de noapte (NVIS) Doua display-uri multifunctionale color (10×10 cm) Wide Angle Head Up Display Calculator modular de misiune (MMC) Radar de control al focului modernizat APG-66(V)2 (posibil versiunea 2A, care utilizeaza un nou ansamblu procesor de semnal/date de 7 ori mai rapid si cu de 20 de ori mai multa memorie decat originalul plus cu o rezolutie cvadrupla a hartilor in mod terestru); H
 4. Cred ca deja deviem mult de la comunitatea world of tanks.Cred ca aici nu isi au locul discutiile politice , aparteneta la un bloc militar sau altul , sau simpatiile fiecaruia privind anumite tari.Aici e vorba de un joc si atat , nu ?Daca doreste cineva sa afle mai multe despre tancuri , reale binenteles , le stau la dispozitie oricand , am o colectie foarte mare de reviste privind blindatele , moderne sau mai vechi.Tare i,i vine a crede , ca , daca mai continuam cu discutiile astea se va ajunge la altele si mai si.Parca se facuse un pic de liniste pe forum , nu ?
 5. Nu , nu sunt rosu nici macar inwot.Doar sunt la curent cu tehnica militara.Atat.Cum si de ce , nu intereseaza pe nimeni.Sunt insa realist la ce pot face si unii si altii , la ce au si unii si altii.Si un sfat : priviti putin si in gradina chinezilor.Aia chiar tac si fac.Si apropo de cea mai mare putere a lumii : la ora actuala toate finantele SUA sunt la mana chinezilor.Dar e greu sa mai urmaresti realitatea si sa discerni adevarul.E mai usor de inghitit propaganda.Mai ales made in USA.Sau mai credeti si acum in povestea cu atentatele din 9.11 ? Sau povestea cu prinderea lui Bin Laden ? Adica
 6. Da , toate numai vechituri second hand.De ce nu citesti putin inainte de a posta si inghiti toate gogosile celor care au interes sa le vanda ?Stii ce fel de nave sunt mult laudatele corvete cumparate de la englezi ? Au fost construite putin dupa WW II si , cica remodernizate , dar romanii au dat bani buni.Crede-ma stiu ce spun.Acum , cica guvernarea asta de cacat vanduta la straini , vrea sa constuiasca submarine.Ha ha ha.Spui de rusi ca sunt varza ? Citeste despre fregata aceea americana survolata de doua Su - 24 si care a ramas brusc fara electonica , oarba , surda si muta , nici motoarele n
 7. F-16 - AVIOANE VECHI DE 40 DE ANI.Puteam avea SAAB J-39 GRIPPEN GRATIS , COSTA DOAR ANTRENAMENTUL PILOTILO SI O FABRICA DE COMPONENTE PE CARE TREBUIA SA O CONSTRUIM IN ROMANIA.IN CARE SE FABRICAU COMPONENTE PENTRU GRIPPEN.DACA CITITI PUTINA ISTORIE IN ANII '20 SEC.TRECUT A MAI FOST ASA O AFACERE ,, BUNA " PENTRU STATUL ROMAN.ADICA MITA LUATA DE CINE TREBUIA CA SA POATA FI VANDUTE VECHITURI ROMANIEI.
 8. Scuze , am postat gresit si nu ma descurc inca pe aici , practic nu am stiut cum sa sterg postarea.Am vrut sa postez in cu totul alt loc.

   

 9. https://wot-life.com/eu/player/c3xtr3m3v/
 10. Suntem un clan mic , 16 oameni , nu vrem performanta sau altele , nu ne intereseaza , suntem prieteni si atat.Dar si la noi au aparut din astia mai ales prin mesaje in joc.Ce or vrea ?Noi ne simtim bine in pielkea noastra. Pai e la moda cu .. multinationalele , nu ?
 11. Sincer , ma cam opresc pe la is 3.Nu sunt chiar asa bun.Alea de 10 le mai foloseam in CW cand mai aveam clanul intreg si nu ma trage inima sa le vand.Oricum multumesc pentru sfat si pentru invitatie.Bafta la joc. Deci sa joc cu is7 cam , cum , m-am dus cu e-75 ?
×
×
 • Create New...