Jump to content

Bo1Ka

Membru Activ
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

2 Followers

About Bo1Ka

 • Rank
  Soldat

Profile Information

 • Clan
  LGEND
 • Cont WoT
  Bo1Ka_the_animal
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sa adaugi REZIS inapoi cand poti ! .
 2. Deci domnu dacusdecimus, dupa cum ti-am repetat in multe randuri ca @esti prea prost pentru secolul asta, nu te supara doar disting atmosfera@ poi tu vi si te lauzi cu nimicuri, tin sa-ti reamintesc ca noi am stat pe locurile alea mai tot timpul cand voi erati super departe. Acum ti-au venit baietii din savvy sa-ti ridice statisticile pe moment si sa te ajute pe campatie?, cand o sa va vad si pe voi ca stati constant cu ello rating peste 1450 in tier 10 atunci poti tu sa te consideri ca joci cu clanuri bune, pana atunci ciocu mic si nu cauta atentie de la mine ca nu ti-o ofer "te fac sa te simti important" ,eu chiar am observat ca tu cauti sa ma enervezi ca poate se aude si numele clanului tau in ecuatie , poate asa se mai aude de el lol. Iti las o imagine cu ceva care este cu adevarat important acolo trebuie sa ajungeti ca sa va considerati un clan competent!! Te-am salutat si nu mai cauta discutie la adresa mea!
 3. Sa adaugi REZIS si R3ZIS cand poti...
 4. Salutare noi am reusit sa ne impunem si detinem in acest moment 7 teritorii bine inteles si cu ajutorul aliantei. Acum incercam sai ajutam pe colegii din N-AGE, ei aleg zona unde ataca si noi ii ajutam cu lupte . NOIQ Felicitari si celorlalte clanuri Romanesti care se lupta pe harta.
 5. Clan principal: Nume Clan: NOIQ fostul BADD Adresa spre pagina principala a clanului: https://eu.wargaming.net/clans/wot/500070702/ Numar de jucatori (in data de ..): 70 data 24.02.2019 Persoane de contact: Bo1Ka_the_animal plus toate persoanele din conducere Data infiintarii clanului:... Program de comunicare (ex. TS, RaidCall): ts.noiq.eu Alte informatii referitoare la clan: Fiti siguri ca indepliniti cerintele noastre inainte sa aplicati pe clan: 3k + DPG pe tier 10. 3200 wn8 pe recente. Minim 5 tier 10 care sunt folosite in meta actual. Aceste statistici vă vor aduce în clan, ceea ce vă va menține în interior sunt abilitățile dvs. de a juca într-o echipă, de a comunica cu ceilalți și de a fi activi.
 6. Eu sustin ce a zis trifazik ceva dovezi orice sa pui cand incepi o lauda zic doar:))
 7. Asta asi putea sati spun si eu tie despre locul in clasament si despre oamenii tai...... Si de unde dracu ai pomenit faza asta cu lider suprem wtf? esti un fel de zeu al wot sau?. Eu zic sati iei o vecanta si dupa incearca sa joci si tu ceva dupa care sa te iei de sireturi cu jucatorii adevarat buni ro. Dupa cum am spus ma opresc aici si pace
 8. Deci zamolxis nu inteleg ce vezi tu prin 3 echipe ucigase sincer:)) zici ca lai batut pe kane hmm ma gandesc ce ati facut ati facut mobilizare generala pe clan sa bagati jucatorii cei mai buni sa va laudati ca ne ati batut? Si sati spun o chestie nu eu sunt laudarosul ca nu eu am facut atata tam tam ca nu stiu ce si nu stiu cum etc. Eu nu cred ca ai vazut vreo postare la adresa BADD sa ne laudam nu este nevoie sa ne laudam asa ca dupa cum tiam zis mai taie din ele dale dracu. Da tiam zis ati fost mai sus ca noi in clasamentul clanurilor ca noi am avut alt tel care il si observi si probabil iti bagi unghia in gat. Subliniez ca noi am avut 5 echipe(cine a jucat a luat tancul) voi 3 asa ca laso moale. Si putem ramane amici dupa conversatie pentru ca eu nu am nimic cu nici un clan RO sau cineva anume a fost doar raspunsul meu la aberatiile care le faci sincer ca si amic iti spun ca aberezi cam mult cu ceva ce nu ai si zic asta pentru ca se vede. Sincer chiar nu inteleg ceti place sa te lauzi atat daca iti tot place sa te lauzi macar fao subtil si cu cap fara sati iei prea mult hate. Si cu asta am incheiat discutia Salut si bafta. Incaodata Felicitari clanurilor RO. PACE
 9. Felicitari tuturor clanurilor care sau straduit sa aduca cat mai multe tancuri petru comunitatea RO. Si ca sa-ti raspund Zamolxis la ironia cu locul pe care sunteti cu clanul. Daca noi nu am fi avut telul asta cu cele mai multe tancuri din comunitate credema ca nu ati fi fost voi primi asta ti-o garantez,dar atata timp cat joci constant cu 4 echipe si destul de frecvent si cu 5 e destul de greu sa tii si clanul pe o pozitie foarte avansata. Si inca o chestie si sper sa nu iasa hate dupa conversatia asta dar ia si le multumeste celor cativa jucatori care iti tin clanul, celor care au venit pentru campanie sa te duca acolo cu numarul de tancuri ca si pozitie pe clan (la noi nu exista bisericute gen care sa vina doar pentru campanie) Si sper ca stii zicala aia RO: Mai taie din ele dale dracu :)) ca ti-ai luat prea mult avant si esti cam laudaros cu ceea ce nu este al tau mai exact 100%.
 10. Noi cei din clanul BADD chiar daca e deschis de 2 luni am reusit sa luam 62 de jucatori tancul si fortul ridicat la 9 si treaba o sa mearga la fel in continuare si din ce in ce mai bine sper..Felicitari si celorlalte clanuri care ati reusit sa luati tancul:)
 11. Sa redeschis clanul BADD acum cateva zile si sper sal cresc cat mai mult deja am 40 playeri in 4 zile;)
 12. Nume Clan:BADD Adresa spre pagina principala a clanului: https://eu.wargaming.net/clans/wot/500070702/?utm_campaign=wot-portal&utm_medium=link&utm_source=main-menu Link wot-life pentru mai ulte detalii: https://wot-life.com/eu/clan/BADD-500070702 Numar de jucatori (in data de ..): 72 in data 30.10.2017 Persoane de contact: Toti membri din conducerea clanului Data infiintarii clanului: lam redeschis de cateva zile Program de comunicare (ex. TS, RaidCall): Team Speak adresa este: ts.badd.team Alte informatii referitoare la clan: Avem un proiect frumos bazat pe respect si bun simt,ne axam momentan doar pe luptele de fort iar putin mai tarziu intram pe global map,cautam jucatori peste 1500 wn8 cu mici exceptii
×
×
 • Create New...