Jump to content

RagnarL

BANNED
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About RagnarL

 • Rank
  Recrut

Profile Information

 • Clan
  Vikng
 • Cont WoT
  Ragnar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Domnule Ice, intuiesc la dumneavoastră o nevoie de dialog! O sa va fac pe plac... Dumneavoastră observ că sunteți expertul în WOT de aici, de pe site-ul ăsta...faceți parte până la urmă dintr-un clan care se auto-intituleaza Lgend și bănuiesc că există un temei solid să porți această franciză in acest joc! Întrebarea și curiozitatea mea este simplă...ce aport personal aveți în realizarea acestui rating dezastruos pe care îl are clanul Lgend in prezent și cât din cei 29% win rate vi se datorează personal, adică mai pe românește spus, la ,,tabaceala,, luată prin advance de cate ori ați fost prezent și dacă va puteți imputa ceva personal...sau poate vina înfrângerilor a fost preluată de strateg! Accept doar opiniile pertinente, sper că observați respectul pe care vi-l ofer și bineînțeles pe care îl meritați din plin!
 2. Domnule Mickee atunci de ce într-o confruntare de acum vreo 3 luni, din timpul campaniei, confruntare postată de domnul super-moderator Emil, clanul Lgend a venit în push bazandu-se pe skill pe mapa Prohorovka și a fost îngenuncheat la propriu și la figurat de un clan verde? Pentru că strategul nu este important? Mă îndoiesc! Iar dacă cumva va referiți la Lgend că întâlnește numai Fame și Go-in, va înșelați amarnic...sunt departe de ratingul lor de sh, iar in ultimul timp și-a trecut în palmares inclusiv o înfrângere usturătoare in fata unui clan verde!
 3. Numele contului meu de pe site nu are nici o legătură cu cel din joc și nu știu la cine va referiți când îmi spuneți Zamo! Singurul Zamo care îmi vine in minte acum este al unui fost celebru fotbalist, Zamorano se numea, nu știu ce wn8 aveați în acea perioadă în care juca el fotbal și prin ce grădiniță foloseați olița! Contului meu de aici i-am pus acest nick pentru că aseară vizionam un episod din Vikings și în calitățile și personalitatea vikingului șef m-am regăsit pe mine, domnule Ice! Daca e să filosofăm despre nickuri, spre exemplu, de ce nu v-ați pus ca nick 2PAC, care era o somitate in lumea rappului și v-ați autointitulat IceCube, adică un rapper de mana a treia comparativ cu PAC?
 4. Viața reală este foarte importanta domnule Gabi, tocmai din acest motiv, eu aloc jocului cam 3 ore pe seară, ore petrecute agreabil alături de niste vikingi autohtoni! Semnat cu respect, Ragnar Lothbrok, un ilustru anonim pe acest site!
 5. Un punct de vedere pertinent...e strateg in Lgend, dar în permanență este interesat de alte ogrăzi! Când o să aibă Lgendul peste 70% wr cred că atunci o sa fie abilitat pentru sfaturi profi! Până atunci ne bazam pe zicala ,,Tara arde,babele se piaptănă! ,, Același comportament ca și în cazul fostului lui șef și actual idol din Ta-re! Destroyer se vaita săracul că nu are cine îi face strategia și caută și el un om dornic de noi challenge-uri iar domnul Anghel Adrian ii transmitea că de fapt strategul nu este important...funny! STRATEGUL ESTE CEA MAI IMPORTANTA PIESA DINTR-UN CLAN! Și playerii au un aport foarte mare in luptă, dar un strateg foarte bun face diferența de cele mai multe ori prin poziționarea tancurilor pe mapă!
 6. Pe filosofia asta Lgendul ar trebui să aibă cel puțin 70% winrate in advance dar realitatea este mult mai crudă! Strategul este cheia și procesorul unui clan, este mult mai important decât spui tu! Uite dovada, clan de 2600 wn fără strateg wow! 29% wr in advance...cam nasol la ce playeri sunt acolo...
×
×
 • Create New...