Jump to content

dromihete

Membru Activ
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

2 Followers

About dromihete

 • Rank
  Soldat

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Cristi, Vazand acum mesajul, Iti adresez scuzele de rigoare din partea clanului. Nu e normal, nici constructiv ce s-a intamplat, mai ales intre romani. Ne poate sari tuturor tandura cate-odata, dar trebuie sa ramana ceva exeptional. Va fi o mica discutie. Vei primi, direct pe joc scuzele jucatorului cu pricina. Dincolo de asta, cred ca discutia va fi mai importanta decat scuzele primite.
 2. Anunt: Nivelul V la fortareata ne cam "obliga" sa cautam tanchisti cu experienta in "stronghold battles" pentru apararea mosiei DACOS. Si...eventual atacuri peste Dunare, cand e inghetata .
 3. OFERTA LIMITATA IN TIMP: se pot obtine 1000 gold, la recrutare, pana in 10 noiembrie !!! La fiecare recrutare aprobata !
 4. Presupun ca mai toti cunosc "bug"-ul la inivitarea in stronghold: inviti tot clanul si nu ia decat maxim 4 jucatori. Cum sa poate evita ? Ce se paote face ? Vreun workaround ?
 5. Observatii luate in calcul Emil. Clanul s-a intarit, soldati tot mai caliti ne sporesc randurile. Cautam activ un mentorship -voluntar si limitat in timp - al unui unicum (sau "albastru").
 6. Nume: gorshkoff42 win rate 51.2 Tier 8: is3 aproximativ 500 lupte,6th sense, repairs. Cammo insignia... T 44 aproximativ 350 lupte 6th sense, awareness, cammo. Cammo insignia. Bonus. O palinca de pruna bistriteana:). disponibil seara în timpul săptămânii si uneori în week-end.
 7. La tunuri tanchisti ! Se termina vacanta, mobilizarea e generala. Vom pune accent pe "game flow changes" in hartile modificate in versiunea 9.2
 8. Solduri de vara: se fac reduceri la conditiile de inscriere in clan. Echipa s-a sudat si mai mult intre timp.
 9. Aici suntem, de mii de ani / Născuţi din Daci şi din Romani, Şi-om sta aici, flăcăi sprinţari / Păzindu-ne de-alţi "cnezi" ori "ţari"! Veniti la Kogayon - sufletul neamului romanesc. De esti soldat si pui de dac aici ti-e locul tau firesc. Adresa WOT: http://worldoftanks.eu/community/clans/500020559-DACOS/ contacte clan: gorshkoff42 xxfttwxx ori sorrin Aici veti profita de o ambianta cum rar puteti intalni in clanurile WOT. Odata intrati, veti reveni cu drag pentru a progresa si a trai aventura impreuna. CERINTE : Bun simt obligatoriu, colegialitate si vointa de a progresa. Un tanc de tier VIII si un tank de tier VI in garaj. Tancurile trebuie se fie: cu modulele cercetate in intregime, sa aiba 3 echipamente optime montate, cammo insignia montate, echipajele la 100% si cu un skill full, cel putin. 3000 de lupte minim, locurile si tacticile comune de desfasurare pe harti cunoscute. WR in jur de 50% (exceptii motivate sunt – pentru moment - posibile), punctaj personal si raport Kill/death si damage cat mai bune. Recrutii cu rezultate superioare pot fi avansati in grad prin procedura accelerata, cu conditia compatibilitatii de caracter. Participare saptamanala rezonabila (viata de familie are intaietate) Regulament 1)Salutati colegii dupa conectare pe canalul de chat. 2)Participati cand sunteti chemați la plutoane, echipe, antrenamente, companii, raiduri pentru stronghold, clan wars 3) Absența neanunțata din joc, mai mult de 30 de zile duce la excluderea din clan (se anunța ofițerii de clan). 4) Este interzis sa tragi in membrii clanului; incalcarea regulii duce la avertisment si apoi la excluderea din clan, in caz de recidiva. 5)Minim 16 ani. Tanc de tier 6 si 8 in garaj obligatoriu. 6) Instalati Raid Call pentru comunicarea in cadrul clanului (Canalul DACOS 8657716) . Candidaturile de recrutare se vor adresa lui: gorshkoff42 xxfttwxx ori sorrin Fiti bineveniti.
 10. Vreau sa impartasesc cu voi frustrarea: pana la versiunea 9.0 nu am avut, personal, nicio singura deconectare/crash. De cand cu mizeria de versiune 9.0....nu mai pot juca normal, unul din trei jocuri crashuieste si ma duce direct la desktop. Ce e de facut ? am incercat sa dau setari standard, degeaba. repet, pana la versiunea 9.0 nu am avut probleme. sunt neseriosi.
 11. E posibil ca reactiile sa fi fost exagerate, insa pornesc de la o constatare corecta, probabil: aveti o tendinta "sectara-restransa" la baza. Nu o lua in nume de rau, gandestele doar la gradul de adevar din afirmatie Ceea ce poti sa mi-o iei in nume de rau, e ca, personal, sper sa nu reusesti: botosanenii sa fie atrasi de clanuri cu orizonturi mai largi. Lupte crancene !
 12. Frumos. Tocmai scrisesem o axioma: ca cat limba romana e mai maltratata in prezentarea clanului, cu atat autoritarismul clanului va fi mai pronuntat.
×
×
 • Create New...