Jump to content

Mihai

Membru Activ
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Mihai

 • Rank
  Soldat
 • Birthday 07/22/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. In functie de ce criterii alege wot, tierul tancurilor in meci? Am un prieten cu care joc si se plange mereu ca din cauza tancului meu, el nu poate face nimic in meci, ca e mereu in coada listei de tancuri. Si eu sunt mai mereu in coada listei pentru ca joc f mult cu tancuri light. Nu are nici o scuza mai ales ca alegem mereu aceelasi tier. Exemplu, am jucat 10 meciuri cu ELC in care el a luat SU-85 / Churchill 1 / Crusader. In toate meciurile am avut tier 7-8-9. Conteaza cine face plutonul ? Ce influenteaza tierul in meciuri ? Merci !
 2. Salut, pot lasa un cv ? http://worldoftanks.eu/community/accounts/513340236-NevadaGold/
 3. Well,ce am descoperit. Ventilatorul de la placa video s.a rupt, oarecum.
 4. Nu joc pe test server, nu am umblat la setarile jocului, toate sunt pe low, e prima data cand am problema asta.
 5. De 2 zile, dupa 5 minute de joc fps.ul imi scade la 3 si lagul ajunge pe la 4-500. E doar la mine ? Aveti idee de la ce e oare ? Am facut toate ajustarile posibile la pc si tot asa face.
 6. Multumim pentru pentru lectia de istorie si programelul "tank inspector". Nota 10 pentru review. Cat despre tanc...un tanc de neam prost, cum spune si Sorin "un tanc frecventat de toti noobi". Dai cu ghioaga aia de tun in toate, nu prinzi nici o experienta ca jucator. Adevarul este ca si eu am si kv1 si kv1s in garaj. O sa pastrez kv1 pentru ca am dus echipajul la un nivel mai avansat iar 1s il voi vinde cu prima ocazie cand am banii necesari de IS.
 7. Sterg acum, daca nu mai merge te injur dupa aceea Nu am bifata optiunea de salvare a meciurilor, merci oricum.
 8. Cu fiecare update, la joc se adauga 700, 900, ...1000 Mb. Vreau sa ii diminuez marimea. 1. Daca il dezinstalez si il reinstalez, jocul va face direct update 8.11 ? 2. Daca sterg updateurile precedente si las decat 8.11, afecteaza jocul ?
 9. Mihai

  Pariori

  Este cineva pasionat mai mult sau mai putin de pariuri sportive ? Jucatori la burse ... ?
 10. Imi poate spune cineva cum editez acele fisiere cu inregistrarea ultimului joc ? As vrea sa le bag pe youtube dar nu stiu cu ce program sa le vad sau sa le editez.
 11. Salut tuturor. M.am apucat acu' ceva vreme de acest joc. E tare interesant doar ca nu pricep anumite aspecte. M.am uitat pe videoclipuri la stilurile de abordare a altora asupra fiecarui tanc dar degeaba. Am inteles ca proiectilul trebuie sa loveasca la un anumit unghi, in functie de loc. Totusi; Exemplu: Folosesc un KV 1, folosesc cam 10-15 lovituri pe 2 tancuri, mai slab cotate si care nu erau in miscare. Ce credeti ? 0 puncte daune. Am folosit tinta si manuala si auto. Uneori cea pe auto e mai eficienta decat cea manuala.
×
×
 • Create New...