Jump to content

TheHatedOne

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About TheHatedOne

 • Rank
  Recrut

Profile Information

 • Clan
  no clan
 • Cont WoT
  TheHatedOne

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Caut un clan decent unde nu trebuie sa uiti de copii , sa divortezi de nevasta sau sa pui alarma ceasului la 20 ca sa te prezinti la munca, un loc unde te poti distra cat si cand poti . Daca un asemenea clan exista pe plaiuri romanesti as aprecia o invitatie. Multumesc P.S. pentru cine este interesat desi nu cred in ele, statisticile sunt aici https://wot-life.com/eu/player/TheHatedOne-542724393/
 2. Hai atunci sa ma cobor la nivelul tau daca tot incerci sa te invarti in jurul cozii: 1. Pana la 30+ ani ar fi trebuit sa inveti sa scrii in limba materna. 2.Nu ma mai invarti dupa copac cu ts-ul tau, am fost 2 zile in clan si in pima seara am stat pe ts cu tine si restul colegilor .A 3-a zi mi-ai dat mesaj la ora 14 sa intru pe ts, ti-am explicat frumos de ce nu pot sa stau la ora aia si oricum nu era nici o activitate de clan la 2 ziua . M-ai dat afara ca un las , fara motiv si fara sa imi dai un mesaj . 3.Stai linistit ca ai devenit ''celebru'' in comunitatea romaneasca de wot , toata lumea care a avut de-a face cu tine are numai lucruri proaste de spus despre tine. Cand vrei iti pot da printurile cu mesajele pe care le-am primit numai aici pe forum in urma primului comentariu . 4. Inca 11 oameni ti-au mai plecat de ieri :)))) Cat de prosti ne crezi de ai vrea sa credem ca atatia oameni sunt slabi sau nebuni si numai tu esti Dumnezeul wot-ului?
 3. Nu stau sa ma cert cu tine,e clanul tau si faci cum crezi de cuviinta .Cei interesati pot vedea din printuri ce am vorbit, de asemenea o simpla cautare pe Wot life si vor vedea cum zilnic pleaca si vin oameni mai multi ca in Gara de Nord. Pe mine m-a deranjat ca am ajuns cu N clanuri la activ din cauza oamenilor ca tine, cred altii ca plec eu de nebun sau mai stiu eu ce , nu ca sunt data afara ca nu pot sa intru la 5-6 ziua pe TS deoarece injurati ca apucatii si nu imi pot expune copilul la asa ceva .
 4. 3 zile am stat in acest clan , prima seara imediat dupa aceptarea invitatiei am stat si am jucat plutoane pe ts . A doua zi n-am intrat pe joc iar in a 3-a primesc urmatoarele mesaje de la domnul comandant .Daca voua vi se pare normal cum se rezolva treburile in acest clan...Pacat pentru ca sunt oameni ok in clan si era chiar funny pe ts .Mult succes la recrutare cu acest mod de lucru ,poate domnul comandant se uita la ce scrie cu tastatura dansului la cerinte si ce promite : ''Viata reala are prioritate si familia este mai presus de orice'' (poate modifica si acel orce)
×
×
 • Create New...