Jump to content

Legionnaires

Community Contributor
 • Content Count

  587
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Everything posted by Legionnaires

 1. Nu joc cu arty bre. Am una in garaj doar ca am vrut sa vad ce poate sa faca in noul patch ca sa stiu ce si cum sa ma feresc de ea. Pe mine unul ma doare in basca daca vad ca sunt mai multi din acelasi clan in aceeasi echipa sau adversari. The fuck, oamenii vroiau sa se distreze. Si eu faceam din astea, poate ca nu eram tot timpul corect, dar nah.... e un joc, trebuie sa ne mai si distram.
 2. Eu joc cu nevasta-mea la numaratoare. :))) Ideea e ca dupa noul patch, nu poti sa bagi o artilerie in pluton. Artileriile pur si simplu nu pot sa fie in pluton cu nimeni. Iar a mea soata e clicker. Da numai si numai cu artileriile. In consecinta.... 3, 2, 1, GO.
 3. Ideea este ca daca nu participi la activitatile clanului, ce sens are sa cauti clan? Doar de dragul de a avea sigla unui clan pe tanc? Ideea de apartenenta?
 4. Imi place cand oamenii ma suprind in mod placut. Nu pot spune ca nu iti inteleg... pasiunea, pentru ca oarecum, uitandu-ma in trecut cred ca la fel eram si eu cand am condus un clan fie in acest joc sau in altul. Dar cum RL-ul primeaza, m-am retras usor usor si prefer sa fiu in simplu soldatel. Sunt executiv intr-un clan oarecum, dar asta doar cu numele pentru ca la noi fiecare face ce il taie capul. Stau pentru ca iubesc comunitatea mare, sunt oameni de toata isprava. Dar, acum sunt mai linistit si fara dureri de cap.
 5. Doar linia chinezeasca imi lipseste, in rest le am. Dar oricum, WZ-132 parca ramane de 8. Asa ca nu e graba.
×
×
 • Create New...