Jump to content

Cezar Cata

Membru Activ
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Cezar Cata

 • Rank
  Soldat

Recent Profile Visitors

1,209 profile views
 1. Am reusit!!! Nu stiu de ce nu a mers din prima! Cred ca aceiasi pasi am facut si prima data, dar nu a mers! Acum e OK, mersi frumos!
 2. Nu reusesc; iconitele au lungimea normala, doar ca s-au micsorat in inaltime cat sa incapa tancul in ele. Sunt cam la jumatate din cele normale.
 3. Salut, nu am o problema cu asezarea pe doua randuri (iconitele sunt pe 1 rand). Partea aceea cu dimensiunea iconitelor este inactiva in acest moment pe XVM-ul Odemmortis, asa ca nu am ce seta acolo. Oricum, mersi frumos pt. sfat.
 4. Salut, mersi frumos de sfat. Din pacate, nu a mers, si am incercat in ambele variante. Eu folosesc XVM-ul de la Odemmortis, poate ca au si alte setari, naiba stie. Oricum, iti multumesc. Daca gasesti alta solutie, te rog, nu ezita sa mi-o spui, incerc orice. Seara buna!
 5. Dupa reinstalarea ultimului update de XVM, m-am trezit cu iconite mici ale tancurilor in hangar. Daca dezinstalez XVM-ul, reapar in format mare. Doar ca nu pot juca fara XVM, asa ca, dupa reinstalarea lui, tot iconite mici am.
 6. Dupa problema cu placa video raportata mai devreme, am incercat sa setez la conditii o rezolutie medie (initial era cea minima). Acum nu reusesc deloc sa intru in joc, ma scoate din el imediat dupa lansarea lui, chiar inainte sa deschida garajul. (da ecran negru) Practic, imi afecteaza cumva placa video, pe care sistemul spune ca reuseste "sa o salveze". Am reinstalat jocul, dar a pastrat pe undeva setarile initiale, asa ca tot pe rezolutia medie vrea sa intre, si cum in setari nu poti intra decit dupa ce te afli in garaj... nati-o drace! Ce fac???
 7. ma poate ajuta cineva cu un sfat? am instalat versiunea 9.9 si imaginea jocului s-a degradat considerabil, parca as juca cu o placa video veche, am o rezolutie estrem de proasta ce pot face? mentionez ca nu am avut aceste probleme inainte
 8. Ce echipamente imi recomandati pt. E100? Am deja Blindaj antischije instalat, ce sa mai adaug?
 9. cum comunic cu un jucator anume dupa ce termin un joc? exista jucatori cu care as dori sa vorbesc pe chat; cum fac acest lucru?
 10. ce echipamente imi recomandati sa pun pe tancurile grele? dar pe cele antitanc si medii? de regula am pus periscopul, camuflajul si cel care creste rezistenta la coliziuni cam pe toate tancurile; e corect? e mai utila trusa de scule?
 11. nu-mi dau seama daca am inteles exact la ce foloseste radioul doar ca pot comunica folosind un microfon si casti cu cei din raza lui (ma refer la colegii de echipa, desigur), sau are si rol de detectie mai rapida a adversarului? (vad mai repede punctele rosii de pe harta?) daca e doar pt. comunicare, are rost sa-l cumpar, in conditiile in care ai de folosit si experienta si bani?
 12. cum fac sa am ochire automata? am vazut asta pe niste demouri, si as vrea sa activez si eu aceasta functie
×
×
 • Create New...