Jump to content

fastkid

Membru Activ
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About fastkid

 • Rank
  Fost Moderator

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/fastkid

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,842 profile views
 1. fastkid FRANTA - ROMANIA 1-0 ROMANIA - ELVETIA 2-1 ROMANIA - ALBANIA 1-0
 2. Caut un clan decent, cu media 50-52% victorii / membru, preferabil cu TS3 pentru comunicare. Profilul meu nu e foarte stralucit, caut un clan care sa ma duca spre 52% victorii si sa-mi pot gasi colegi alaturi de care sa fac misiunile pentru trei din cele 4 tancuri... T28 Concept, T55A si poate Obj. 260. http://worldoftanks.eu/community/accounts/509790529-fastkid http://www.noobmeter.com/player/eu/fastkid/509790529/ http://wotlabs.net/eu/player/fastkid Rog seriozitate, nu dictatura. Din start precizez ca voi refuza clanurile care nu se incadreaza in cerinte.
 3. fastkid

  Caut Clan

  Vino la noi in clan, avem si jucatori de tipul tau, vei putea creste usor si cu sfaturi utile din partea jucatorilor mai experimentati. Team Speak 3, casti + mic obligatorii. http://worldoftanks.eu/community/clans/500016728-RLF
 4. fastkid

  Nu stiu

  Inseamna ca dupa efectuarea update-ului de la versiunea 0.8.10 la 0.8.11 serverele au incetinit vizibil pentru toti jucatorii, iar echipa de dezvoltare a jocului isi cere scuze si promite ca vor remedia situatia in cel mai scurt timp posibil.
 5. Cea mai populara ramura e cea de heavy-uri de la sovietici, de la KV-1, KV1-S... IS3 etc. Tu-ti poti alege ceea ce doresti, pentru incepatori cred ca e recomandabil sa incepi cu ramurile de heavy si medii, sau chiar cu tank destroyers, mai putin cu light sau artilerie.
 6. Frate, daca e plictisitor, du-te sa te bati cu zapada, sau orice altceva... Jocul nu are hack-uri, degeaba cauti unul. Cat despre mod-uri, gasesti o sectiune pe forum.
 7. Pai... KV1S ar fi prima alegere, cu atat mai mult cu cat, daca esti intr-un clan, il poti utiliza la diverse activitati/concursuri la care ai nevoie de tancuri de tier 6. KV2 merita jucat pentru troll gun, cu care poti da 800 damage/lovitura. Problema lui e timpul de incarcare (circa 30 de secunde), asa ca nu l-as recomanda decat ca extra tank, oricum nu poti sa-l dezvolti mai departe la tier superior. T150 merita in ideea ca vrei sa ajungi pe linia respectiva pana la tier 10, e un tanc cu blindaj mare, deci mai greu de manevrat, nu foarte popular totusi in randul jucatorilor. Poti dezvolta aceasta linie daca vrei sa ai doua tancuri grele la tier 10 pentru sovietici.
 8. Pentru inceput, daca joci pe ramura lui KV-1 in continuare, vei reusi sa nu te enervezi prea tare si sa ai un oarecare succes. Nu exista cea mai buna ramura, cum (in teorie) nu exista nici cea mai proasta, totul depinde de abilitatile fiecarui jucator de a intelege ce rol are in joc tancul pe care-l utilizeaza si sa-i maximizeze avantajele. Daca ai achizitionat plasa de camuflaj si ai plasat-o pe un vehicul, in joc totul e sa stai pe loc cateva secunde pentru a se activa. Pentru mai multe detalii, verifica topicul de tactici de baza.
 9. Eu am fost numit Hacker doar pentru simplul motiv ca am facut 6 kills intr-un meci. Pentru cei care nu cred, vedeti aici replay... Hacker Hater-ul e cel cu T34. ----> http://wotreplays.com/site/530423#fjords-fastkid-t28
 10. Cough Cough... Blah Blah Blah!

 11. fastkid

  ajutor

  Eu sunt un fan al TD-urilor, probabil pentru ca, fiind incepator, imi placea ca fac mult damage stand ascuns intr-un tufis (fara sa ma stresez prea tare). Cu timpul mi-am dat seama ca e interesant sa joc si cu heavy tanks, chiar cu tancurile medii. Mai greu cu artileria... Probabil te gasesti si tu in aceeasi pozitie la nivelul actual, asa ca am facut aceasta paranteza. In privinta sugestiilor pentru tine, pot spune doar din ce am testat.... - foarte buna - linia de TD-uri americane de la Hellcat, T25/2, T28Prot. ... foarte dificil de jucat cu T30 si interesant cu T110E4. Un avantaj al acestei linii e ca de la T28 Prot. poti alege sa joci cu T28 (tier 8), pe linia de T95 (un monstru al TD-urilor) si T110E3 (foarte bun TD), fara sa mai parcurgi celelalte 7 tier-uri pentru deblocarea T28. De altfel, din proprie experienta pot spune ca T28 e chiar mai bun decat T28 Prot. daca stii sa joci cu el. - buna - linia de TD-uri germane cu tier 8 - Ferdinand si tier 9 - Jagdtiger, culminand cu tier 10 - Jagdpz. E100 (un tanc de care se fereste toata lumea). Aici o sa-ti fie destul de dificil pana la Ferdinand, dar de acolo o sa-ti placa sa joci. Chiar si tancurile de tier mai mic Hetzer - StugIII - Jg.Pz.IV iti vor aduce satisfactii destul de mari. - buna - linia de TD-uri sovietice cu tier 8 - ISU-152 - aici de la SU-85 in sus o sa beneficiezi de tunuri cu nivel + 2 fata de tier-ul tancului (ex. pentru SU-85 - tier 5, tunul va fi de tier 7). Am plasat-o sub linia de TD-uri germane deoarece nu beneficiezi de armura, asa ca nu poti doar sa stai si sa tragi, trebuie sa te mai si misti cu talent pe harta ) Referitor la linia de TD-uri englezesti, pot spune ca e o linie destul de robusta, chiar pentru incepatori, insa nu-ti va oferi aceeasi placere de a juca ca celelalte linii mai sus expuse. Diferenta e ca tancurile sunt foarte rigide si greu de manevrat, iar in cazul unor adversari gen tancuri rapide si medii esti practic sittting duck, mori foarte usor. Alte linii de TD-uri, mai greu de jucat dar interesante, sunt cele de la francezi - cu Foch 155 cap de linie - tanc superb, respectiv WT auf E100 de la germani pt. tier 10 - la fel superb dar greu, din punct de vedere al timpului de incarcare. Cu speranta ca ai prins cateva idei bune, iti doresc spor la vanatoare de tancuri!
×
×
 • Create New...