Jump to content

Ady45

Membru Activ
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Ady45

 • Rank
  Soldat

Profile Information

 • Clan
  wbi
 • Cont WoT
  Ady42

Recent Profile Visitors

1,022 profile views
 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. Nume Clan: [WBI] Wolf Brigade International Adresa spre pagina principala a clanului: http://eu.wargaming.net/clans/500072174/ Numar de jucatori in data de 12 februarie 2016 : 2 Persoane de contact: Ady42 Data infintarii clanului: 12.02.2016 Program de comunicare Teamspeak: ts.arenateam.ro Cerinte minime: * 1 tanc tier 5 Alte informatii referitoare la clan: - Este un clan nou in formare si are ca scop formarea unei echipe de viitori prieteni cat si recrutarea jucatorilor straini. - Regula principala este respectul intre membri. - Ne place sa jucam pentru a castiga si nu ne suparam cand luam bataie. - Cerinte : : bune maniere;limbaj decent . Microfon pentru TeamSpeak 3 (Avem propriul server) - Nu cerem sa stati permanent pe TeamSpeak insa este un mod util de a comunica cu colegii. - vârsta: +15 ani Căutăm strateg care să aiba un minim necesar de cunostinte pentru a ne putea coordona pe câmpul de luptă si Ofițer recrutor
 3. Contul s-a dat rog un admin sa inchida topicul. Multumesc
 4. Vand cont WOT EU 40 Lei In garaj : ,E 75. , TOG 2, <==> Tanc premium cumparat pe gold FV304, Lorraine 155 mle. 50 T21 .AMX ELC bis (tanc elita) AMX 12 T B1 Luchs Cercetate Tier 9 : .IS-8, GW Tiger trebuie cumparate Tier 8: ISU 152. trebuie cumparat Tier 6: AT 8 AMX 12 T Alte linii cercetate partial. Il vand deoarece nu mai am timp sa joc. Plata in cont paypal. Se da cu adresa de email Cer si ofer seriozitate. Pret 40 LEI Paralel va mai ofer si 1 cont de incepator cu 300 gold si 1 tanc premium tier 3 parca (era al nepotului meu dar s-a plictisit joaca altceva acuma) Contact via PM.
 5. Se pare ca mi-a aparut dublu post .Posibil de la browser sau conexiunea de internet.Imi cer scuze
 6. Ady45

  RRAF

  Salut!.Suntem un mic grup de prieteni care am dori sa ne alaturam unui clan ( si sa ne facem noi prieteni ) care sa nu ne ceara obligativitatea de tier numar minim de batalii ..samd. Deocamdata jucam pe plutoane cel mai "mare" dintre noi are un tier 9 cel mai mic (adica eu ) tier 6. Avem si un server de teamspeak unde comunicam. Daca doriti sa ne primiti asteptam un mesaj de la dumneavoastra si modalitatea de contact. Id meu in game tigers45 Va multumim anticipat.
×
×
 • Create New...