Jump to content

iulian95rosu

Membru Activ
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About iulian95rosu

 • Rank
  Soldat
 • Birthday 04/29/1995

Contact Methods

 • Website URL
  http://blogul-lu-iulian.blogspot.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Am inceput linia tancurilor medii si am ajuns la T-34-1. Tancul asta e genial...chiar daca nu are armura frontala foarte buna, ricoseaza destul de multe proiectile,in special la turela. Si tunul este foarte bun.
 2. Eu abia astept linia de tancuri usoare americana. Momentan am Chaffee si cred ca am suficient XP sa trec direct la tier 6 atunci cand apare. Imi pare putin rau de Chaffee deoarece e un tanc bun, dar asta e.
 3. Recomand acest clan. Nu sunt in el, dar cu majoritatea celor din RO_BT am fost coleg in alt clan si sunt oameni de nota 10.
 4. [R-A-B] Romanian Armoured Brigade Acesta este un clan în care se cere respectarea regulilor, respectul față de colegi și folosirea unui limbaj adecvat. -Preferăm să jucăm în Lupte Speciale , Tank Companies , 7 vs 7 Battles si Plutoane,important este să ne simțim bine impreuna. Oferim: - Clan Wars Classic (Lupte Speciale) - 7 vs 7 Battles (Team Battles) - Companii & Plutoane Cerinte minime pentru a intra in clan: - 1 Tier de nivel VIII ( minim ) - Activarea Voice Chat ( obligatoriu) Pentru a aplica intrati pe pagina clanului sau contactati conducerea clanului.
 5. Eu zic ca merita...Nu pot sa spun ca am foarte multa experienta cu aceste tancuri, deoarece am ajuns abia la tier 5 (Type 3 Chi-Nu), dar pana in acest moment am fost foarte multumit de ele. Sunt foarte mobile si au tunul foarte precis cu dmg si penetrare decente...armura lasa putin de dorit deoarece poate fi penetrata de aproape orice tanc (indiferent de categorie si tier), dar daca stii cum sa joci cu ele, sunt adevarate "masini de ucis".
 6. Pacat ca nu le-au pastrat culoarea initiala...mi-ar fi placut sa fie maro. Oricum, tancurile sunt destul de bune...eu am ajuns abia la tier 5 (Type 3 Chi-Nu), dar pana acum mi-au placut foarte mult., deoarece sunt foarte mobile si au tunul precis. Pacat ca au armura "de hartie".
 7. Arata bine, dar sper sa nu aduca imbunatatiri prea majore, deoarece s-ar putea ca PC-ul meu sa nu mai poata rula jocul in conditii optime.
 8. Numele meu in joc este iulian95rosu si am in jur de 8.600 lupte jucate. In momentul de fata am un tanc de tier 10 (IS-7), unul de tier 8 (Tiger II), 3 tancuri de tier 7, unul de tier 6 si 3 tancuri de tier 5, dar cu siguranta numarul lor va creste. Mentionez ca am si experienta in CW, deoarece am participat la cateva lupte in A Doua Campanie si pe Harta Globala.
 9. Am intalnit un VK 72.01 in lupta.
 10. Cred ca un tanc care ar putea fi introdus in aceasta lista este VK 72.01. Avand in vedere ca este oferit doar la 10.000 jucatori, consider ca este un tanc foarte rar.
 11. Cred ca un tanc destul de rar este Ram II.
 12. Chiar ar fi interesanta o lista cu tancurile in-game rare. Daca o puteti realiza, raman recunoscator.
×
×
 • Create New...