Jump to content

MIHAI131

Membru Activ
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About MIHAI131

 • Rank
  Soldat

Profile Information

 • Clan
  [K-T-G] KRACK TANKS GANG
 • Cont WoT
  MIHAI131
 1. Clanul K-T-G recruteaza jucatori activi care doresca sa faca parte dintr-un clan fara sefie bazat pe prietenie si respect. Pentru detalii contactati: spok3nRO, MIHAI131, fast_gunner1 Folosim Discord.
 2. rog un moderator sa fie sters acest post cu -NLG-
 3. ╚»»» Principiile Clanului : ☻ Nu injuram, nu jignim, nu provocam ! ☻ Ne respectam toti colegii ! ☻ Ne ajutam colegii ! ☻ Ascultam de persoanele Administrative ! ☻ Sa fi Online inseamna sa fi pe TeamSpeak si pe Joc, simultan ! ╚»»» Cerinte Pentru Recrutare : ☻ Minim un tanc de tier X ( 10 ) . ☻ Programul TeamSpeak 3 ( instalat ), folosit pentru comunicare ! ☻ Minim 14 ani . ☻ Sa fi respectuos si ascultator ! ☻ Pentru recrutare contactati : BuhuhuDracexD , HARMAGHEDON, MIHAI131.
 4. scuze ca postez asta aici dar nu stiu unde altundeva am si eu o intrebare: in momentul in care ajungi la clan wars sa te bati cu owner-ul iti este blocat tancul intrebarea mea este daca mai pot concura cu el la clan wars ?
 5. Informatii suplimentare pentru strateg:-clanul este la inceput -nu la fiecare batalie de clan wars ne strangem aceeasi jucatori DACA SUNT DORITORI,LASATI COMM CU NICK-UL DIN JOC SI VA CONTACTEZ EU.
 6. iulian tu acum in ce clan esti ?
 7. Jucatorii din acest clan folosesc programul de comunicare RaidCall care se poate descarca de pe internet gratuit. Sunt bine primiti cei care vor sa joace in Team Battle,Plutoane si Clan Wars.Ca orice alt clan avem niste conditii simple. 1)Varsta nu conteaza!!! 2)Prezenta pe RaidCall in momentul in care ai intrat in joc. P.S.:nu trebuie neaprat sa joci cu cineva trebuie doar sa fii prezent pe RaidCall 2)Sa ai minim un tanc de Tier VIII (8): nu conteaza ce tanc,orice tanc este bun daca stii sa joci cu el. 3)Sa nu jigniti jucatorii din clan. Doritorii ma gasiti in joc cu numele de: MI
×
×
 • Create New...