Jump to content

haua26

Content Creator
 • Content Count

  1,059
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

1 Follower

About haua26

 • Rank
  General

Profile Information

 • Clan
  -OMNIA-
 • Cont WoT
  Nu trage...
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4,831 profile views
 1. O sa moara jocul si tot despre dacus o sa se vorbeasca pe aici.
 2. Si poti ca o atasezi si aici sa ne convigem si noi, asa ne dam seama ca, chiar baneaza la misto.
 3. Bag de seama ca nu aveti loc unul de altul nici pe joc nici pe forum, mai rau ca la usa cortului.
 4. Tot dacus, tot dacus revin peste vreo 2 saptamani , salutare Zalmo .
 5. Pai am fost cam primul care ti-a zis verde in fata, ahahaha.
 6. Sa iti fie sanatosi aia mici, nici eu ca multi altii nu mai am timp, intru doar daca chiar nu am ce sa fac, dar atunci cand intru chiar vreau sa ma distrez, nu imi mai pasa de ce se intampla in joc, in schimb ce vreau sa mai zic, la fel cum a specificat si Destroyer mai sus, am apucat sa stau de vb cu Zalmo pe ts, e baiat de treaba, dar in schimb aici pe forum se transforma si incearca sa para ceea nu e, de asta imi pare rau, e pus pe conflict mereu.Daca ar fi mai maleabil in discutii si ar tine cont ca nu e chiar cum spune el, totul ar fi fost ok.In fine. Ps:ca de obicei am ras rau tare
 7. Imi cer scuze fata de toti ptr.ce am scris mai sus, nu fata de tine, dar nu esti suficient de istet.Nici nu m-am gandit macar sa bat vreun apropo la aceea zi.Nu are rost.
 8. Omule oprestete, nu ca mi-ar pasa, dar chiar nu am zis nimic apropo de dacus, esti setat pe conflict, e clar, si nu imi pare rau sa o zic, chiar ai probleme de comunicare,socializare si interpretare a lucrurilor.Ai intrat in conflict cu toti, cu unii chiar degeaba, ex:eu.Nu imi pierd timpul cu oameni ca tine, dute dracu.
 9. Zalmo ce ai patit de ai luat-o asa personal? Wtf omule,nu am zis nimic de dacus, am vb in general, ce dracu te-ai aprins asa, mai ia o pauza de la joc ca esti setat pe conflict, nu am batut apropo la dacus, bai esti plecat de acasa ce dracu.
 10. Nu stiu ce cred cei care citesc aici tatonarile astea intre mine si Catalin, fiecare intelege ce vrea, dar noi mereu am privit jocul asta ca pe o relaxare, am fost si in clanuri bune si in clanuri slabe, unde lipsea relaxarea(glumele, socializarea etc)am plecat in lipsa acestor lucruri, cand auzi un ,,sef" sau un coleg care are dublul wn-8 al tau sau de 2 ori mai slab, ca tipa la tine intr-un mod isteric de el se crede zeul wot-ului nu te mai trage inima sa intri sa participi la activitati sau chiar sa joci, asta te face sa nu mai vrei sa intri pe un joc in care orgoliile sunt mai presus parte
 11. O sa mai incerc, dupa cum am zis. Ps: amandoi eram praf oricum, numai gura era de noi, acum a ramas doar gura
 12. Deocamdata nu, nu am timp, pe la iarna cand intru in hibernare
×
×
 • Create New...