Jump to content

zanulmaseluta

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About zanulmaseluta

 • Rank
  Recrut

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.znu.ro

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Nume Clan: [b-T-M] Beyond the Limits Adresa spre pagina principala a clanului: http://worldoftanks.eu/community/clans/500038376/ Numar de jucatori: 58 (31.10.2014) Persoane de contact: zanulmaseluta - forum WOT Romania / Deceneu_ in joc (aceeasi persoana) Data infiintarii clanului: 16.02.2014 Program de comunicare: RaidCall B-T-M este un clan in dezvoltare, format din oameni maturi, cu familii si cu indatoriri pe masura in viata reala. Cautam jucatori cu bun simt pentru plutoane, Stronghold, pregatire CW si socializare pe RaidCall. In privinta statisticilor nu suntem foarte exigenti dar preferam: - varsta 18+ - Tier VI sau aproape - WN8 800 Ne intereseaza mai mult omul din fata tastaturii si mai putin cifrele. Statisticile pot fi imbunatatite usor daca joci in echipa si daca esti dispus sa accepti sfaturile celor cu mai multa experienta. Ii instruim si ii urmarim pe cei mai putin experimentati pentru a-i pregati cat mai bine, in schimbul loialitatii fata de clan. Din experienta de pana acum am invatat ca oamenii care socialializeaza formeaza o echipa mult mai legata, motiv pentru care singura obligativitate este prezenta pe RaidCall tot timpul cat esti logat in joc. Nu suntem absurzi, stim ca exista situatii in care acest lucru nu este posibil, dar ele sunt exceptii si trebuie anuntate unui comandant. Nu avem un orar fix, fiecare intra pe joc cand si cat poate, dar jucatorii care nu au activat aprox. 2 luni si care nu au anuntat sunt exclusi din clan. In concluzie: Clan serios, in crestere, cautam jucatori seriosi alaturi de care sa formam o echipa stabila. Va salut Robert
 2. E simplu sa doresti lucruri de-a gata. Orice mod ar exista, cu orice limbaj, nu o sa multumeasca pe toata lumea. Mai bine puneti mana pe tastatura, documentati-va, si faceti-va singuri modurile, ca sa ai pretentii e simplu. Sau sa spun "sa aveti pretentii"? ca din ce inteleg sunteti mai multi telemaci.
 3. Daca pune un ardelean sa vorbeasca... pana te anunta ca a luat tancul foc, ai bubuit si esti deja in urmatoarea lupta )) Si nu ma intelegeti gresit, imi plac ardelenii tocmai pentru ca sunt oameni faini.
 4. ))) uite aici militarie romaneasca adevarata, nu tanculete la calculator minutul 2:43 maestre Pentru tine o sa-l rugam pe domnul Plesu sa inregistreze o varianta academica. Asa e romanu, cand cineva face ceva benevol, se trezesc mereu altii mult mai priceputi sau cu pretentii. Omul si-a sacrificat o parte din timpul liber pentru modul asta si decat sa aruncam cu noroi, mai bine l-am ajuta sa-l imbunatateasca daca suntem de parere ca nu i-a iesit bine. Iar daca tonul omului ti se pare recalcitrant cred ca esti mult prea sensibil. Si inca ceva, "nenea" si "tanti" sunt niste apelative folosite pentru persoanele mai in varsta, nicidecum peiorative. Intre doi frati, cel mic ii va spune celui mare "nenea", recunoscandu-l superior. Dar astea sunt deja fineturi. P.S. Omule alb, daca vrei putem face o varianta impreuna modului de voci.
×
×
 • Create New...