Jump to content

Mad_Dingo

Membru Activ
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

About Mad_Dingo

 • Rank
  Caporal

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Cred ca ar trebui sa mai reduci si din moduri, tinta se misca ingrozitor ... sau asa pare la vizionare ...
 2. Inca un Ace cu IS6 ... Recent am reusit si un Gunmark pe T57
 3. Poate ca ar fi utile si niste link-uri unde se pot face samnaturile ... http://wotlabs.net http://www.wotinfo.net/en/player-stats#
 4. In cazul asta inseamna ca e mult diferit de IS8 ... 113 daca il pui in unghi cum trebuie da ceva bounce-uri, in schimb la IS8 cam intra tot ... Concluzia de pe Wargaming Wiki este ca trebuie tratat ca un medium cu o mai buna armura, sau ca un heavy foarte mobil. si sa nu crezi cumva ca esti intr-un IS7. http://wiki.wargaming.net/en/Tank:Ch22_113
 5. E pacat, al 4 -lea skill pe echipaj e degeaba ... n-are nici un efect pana nu faci BIA si pe Commander 100%, al 5-lea skill.
 6. Bun, bun, dar cum ramane cu ultimul skill? Vad ca ai pus pe comandant Mentor si pe echipaj BIA ... Asta n-o sa dea cu minus la final, cand le faci 100% ?
 7. Daca ai destul de multi "strategi" de lupta iti poti face clanul tau ...
 8. Parea mea e ca M103 si T110E5 trebuie jucate putin mai retras, daca pot sa zic asa. Datorita mobilitatii si puterii de foc parca se preteaza mai mult spre tipul de joc al unui medium. Eu nu prea le vad a fi chiar tancuri de prima linie, de facut push. De exemplu T110E5-ul eu il vad mai mult ca un tanc suport in spatele unor tancuri mai stronk ca E100, IS7 ... Dar poate e doar parerea mea, cei mai avizati ne pot infirma sau confirma. E50M -ul l-am luat si eu de curand, imi place la nebunie, fac lupte frumoase cu el. Trebuie totusi sa nu uiti ca este un medium mai de "tranzitie" (dupa cum
 9. O victorie frumoasa, asezonata cu detoate Am reusit vreo 6 HighCaliber si vreo 2 Topgun de ieri pana cuma cu tancul asta.
 10. Cred totusi ca treaba asta cu RNG-ul ar trebui discutata intr-un topic separat. Mutate toate posturile si facut un topic separat. Sau credeti ca are vreo legatura cu pocainta celor din RO-KO? Sa primeasca ei sporul de RNG din cauza credintei?
 11. M-am minunat si eu de ineptiile din topicul asta .. Daca tot a venit vorba de citate, am si eu unul ... "Oamenii fac lucruri care daca nu ar fi prosti nu i-ar putea sili nimeni sa le faca" Marin Preda, Morometii I
 12. Din punct de vedere gramatical si tu esti "varza" ... ca sa nu zic altceva ... Decat sa "dai cu mucii-n fasole" pe aici, mai bine ti-ai schimba poza de la semnatura. Nu stiu cum de n-ai gasit una mai mare.
 13. Ai dreptate 100%, se pot face bani frumosi cu E100, doar ca ai uitat sa mentionezi ca trebuie sa ai si cont premium
 14. Pfff ... chiar ca au dreptate, eu m-am grabit si am citit doar de la linie in jos, de la "Tankers!" Scuze de off sau de deranj, se poate inchide. Data viitoare cand mai sunt 2, am sa las unul in viata.
×
×
 • Create New...