Jump to content

ScePticK

Membru Activ
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

1 Follower

About ScePticK

 • Rank
  Soldat
 • Birthday 09/04/1991

Profile Information

 • Clan
  FreeLancer
 • Cont WoT
  Hello_Im_Sceptick
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

972 profile views
 1. Salutare, am crezut ca poate timpul v-a liniști agitația creată nu-i așa pentru a se determina un "rege" peste această comunitate oricum aflată în moarte cerebrală....În primul rând a-ș dori a-mi începe acest monolog prin a felicita clanurile ce au participat în această campanie și și-au atins obiectivele propuse, dar și acelor clanuri ce poate nu au avut experiența necesară și totuși au avut realizări . Cumulativ s-a ajuns la un număr de peste 600 de licențe , personal, cum arată comunitatea românească,în aceste momente consider că este o performanță de subliniat (și nu vorbesc strict raportat la calitatea jucătorului/clanului ci l-a faptul că suntem foarte dezbinați). În al doilea rând a-s dori să clarific situația despre acei " băieți din WBZ " ce au ajuns în clanul DACUS. Acei "băieți" îmi sunt prieteni și sincer să fiu, nu am știut că dacă voi activa într-un clan, clanul mă v-a bântui și după ce îl voi părăsi.Am decis să jucăm campania împreună într-un clan, acum în ce clan nu avea așa mare importanță, ne interesa să aibă fortul la X pentru a benficia de bonusul de credite, cum eu am fost o perioadă în clanul DACUS și spre surprinderea voastră mi-a plăcut ce am întălnit, le-am propus prietenilor să vorbesc cu comandantul clanului DACUS dacă ne acceptă în clan. Referitor la "căratul de puncte ", vă pot spune că sunteți răutăcioși, consumăndu-vă energia pe lucruri inutile , de ce? Dacă clanul și-a atins obiectivul propus , ce relevanță mai are sa vedem cine, cum a tras mai tare? Într-adevăr "echipa mea " a jucat foarte puțin pe provinciile advanced, dar nu am să stau acum să vă calculez cine și cum a adus mai mult, vă rog să nu dați în penibil. Vă doresc o seară faină și pe viitor spirtul acesta pe care îl manifestați să-l direcționați către joc și poate către alte comunități din acest joc :)? Numai bine (îmi cer scuze pentru roman ). Nu uitați, este un joc, tratați-l ca atare
 2. Salutare, încă odată o dăm în bălării fără a oferi un raspuns persoanei ce are nevoie de ajutor... @Kaos are perfectă dreptate când vorbește de rata de refresh a monitorului, de ce? Ex: am un monitor de 24', 1 ms timp de raspuns, rata de refresh la 60 HZ, nu este necesar sa incerci să încerci să scoți un 60+ fps pentru ca este irelevant, ești limitat de monitor. Raportat la mentenanța calculatorului, cred că toată lumea este conștientă de proceduri, etc. Așadar, nu ne-ai oferit informații cu privire la rata de refresh a monitorului dar am să presupun că este la 75 Hz, la ce componente ai, scoți lejer 100 fps pe grafică medium-high pe World of Tanks. Presupun că in setariile video, ai bifat sincronizare verticală și triple buffering-ul, dacă vrei fps peste, doar debifează-le. Spor la joc și o seară faină .
 3. Salut, legat de programul "Refer a friend" doar cel care recrutează persoana va primii tancul t95e2. Dacă vă bate gândul să va începeți un cont nou, scrieți codul acesta YOGSCAST- Excelsior (tanc premium V) , 1000 gold (daca faci si training-ul și schimbi parola mai primești încă 600) și 7 zile premium. (Exact ce oferă acest băiat) PS: Rog un moderator să închidă acest topic (cred că se înțelege de ce ). O zi frumoasă
 4. Salutare, sper să te ajute --> PSS : Am citi acum că ai încercat și metoda asta... altă variantă nu știu.... Din câte vad din screenshot rezolutia este blocată (poate monitorul nu duce altă rezoluție). Baftă și sper să-ți rezolvi problema.
 5. Salutare, folosești un mod care îți blochează experiența liber dar și goldul pentru a nu-l utiliza din greșeală. Dacă o să te uiți atent acolo unde îți spune cătă experiență liberă ai, este un lacăt, dai click stânga pe el si îl vei "deschide", apoi îi poți utiliza. Spor la joc.
 6. Acel wn8 este contorizat din meciurile de antrenament jucate cu npc-urile , în rest sunt perfect de acord cu tine cu privire la cresterea numarului de membrii și implicit a wn8-ului pe clan (de ce nu)
 7. Nu o să participe la nici-o discuție, chiar și astăzi l-am invitat pe teamspeak în încercarea mea (naivă) de a-l determina să renunțe la acest "conflict" pueril care indirect provoacă prejudiciu de imagine asupra comunității pe care culmea în viziunea lui , în acest moment o apără.Sunt convins că în această comunitate sunt si oameni cerebrali, fac apel la dumneavoastră, discutați cu el si încercați să-l determinați să înceteze.Ca să lămuresc de ce am adus acest subiect pe acest forum, am mers pe premisa următoare: "Când doi îți spun ca ești beat, du-te și te culcă" ; am sperat că va vedea feedback-ul primit aici și îl va pune pe gânduri, din păcate nu s-a întâmplat /nu cred că o să se întâmple.... . Legat de membrii comunității QUIET incă odată stimă și respect pentru faptul că în acest moment sunteți printre puținele comunități active românești (mai mult de atât nu am ce să zic pentru ca nu vă cunosc). Vă doresc o zi minunată .
 8. PS: Am uitat poziția clanului vis-a-vis de "rugămintea" lui .
 9. În altă ordine de idei ca să revenim on topic, clanul NLG a devenit dușmanul comunității QUIET ( asta în ochii domnului AgentSkill ).Este incredibil ce a ajuns jocul asta :)) .
 10. Am înțeles,recomandarea mea ar fi sa-ți cumperi Skorpion G-ul, dacă îți place această clasă, la tancuriile grele se complică pentru că normal și firesc ar trebui să-ți recomand IS-6 (mm preferențial) dar în acest moment este un alt tanc greu rusesc ce este overpower Defender-ul (nu știu pentru cât timp, fără mm preferențial),legat de credite Skorpion G-ul este un money maker foarte bun, singurul dezavantaj notabil a lui ar fi factorul de camuflaj slab.Spor la joc.
 11. Salutare, recomandăriile pe care le-ai primi ar fi mult prea subiective,te rog sa ne spui experiența ta în joc, clasa de tancuri ce iti place cel mai mult și în funcție de acești parametri sa primești ceva recomandari.O zi faină.
 12. Sursa ta fiind cine? Un camarad de clan probabil.Omule nu-mi lua în nume de rău dar nu așa se procedează...sunt membrii ai acestei comunități care poate la acest moment nu dețin un tanc premium, sau nu investesc financiar și tu prin afirmația ta i-ai demoralizat sau i-ai determinat sa renunțe la maraton, nu spun ca unele misiuni nu au fost/ vor fi grele dar cu ceva sacrificiu de timp în plus erau realizabile.Haideți pe viitor când ne mai împărtășim informații, să le și verificăm. Îmi pare sincer rău să văd cum principalele obiective pe acest forum devin up-urile date în secțiuniile: Recrutări Clanuri , Bazar, etc ; sau poziționarea clanului într-un clasament.O seară faină.
 13. Tancul este premium dar fără mm preferențial cu stats-uri decente și totodată o foarte bună achiziție pentru persoanele ce nu pot investi financiar în joc. Spor la misiuni.
 14. Da,probabil incă un bug.Scrie suma (șirul de cifre) fără punct sau virgulă și ai să poți să vinzi tancul.
×
×
 • Create New...