Jump to content

Petran Adrian

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Petran Adrian

 • Rank
  Recrut

Recent Profile Visitors

713 profile views
 1. va mai treziti fratilor si voi ??? aproape toata lumea foloseste pack-uri...noi.... si noi stam ca fraierii si o luam de unde nu stim ! toti au aimbot..tundra si alte mishmashuri ca sa-si faca jocul mai usor....mai avem oameni care se ocupa si care se pricep la moduri sau jucam asa cum este instalat xvm...fara ajutoare din afara ? daca tot sunt ilegale ,dar toti le folosesc...de ce nu le folosim si noi ?? binenteles daca avem oameni care se pricep sa le faca...sau daca vor...nimeni nu e obligat sa faca moduri si nicidecum sa le foloseasca..... multumiri anticipate !!
 2. cu *cenzurat* nu-mi place sa stau de vorba nici in viata reala !!! deci posteaza in alta parte...eu vreau explicatii normale nu jignitoare !!...deci ia-ti lopetica si misca-ti *cenzurat* !! daca nu ai nimic de zis , mai bine taci din gura ! esti mai inteligent !! Pe acest forum nu sunt permise ofensele aduse oamenilor din spatele user-ului/jucatorului. Va rog sa pastrati un limbaj decent si constructiv. Ai 1 punct warn pentru exprimarea tendentioasa !
 3. nu am instalat pe pc nimic in afara de joc.....absolut nimic...nu folosesc in timpul jocului....am 30-50 fps nu am decat antivirus pe acest pc folosit special doar pentru tancuri iar grafica jocului este la minim fara nimic activat...fum. vant sau alte chestii...nici macar zgomotul tunului....!
 4. mersi de explicatii...nu mai am inregistrarea cand un t37 imi ia amorrack la fv201 din 3 gloante si am explodat de parca ar fi dat artileria !!! iar jocul fiind format dintr-o echipa , nu prea poti sa faci strategii singur...
 5. explicatiile tale sunt tendentioase... pc meu este foarte bun... ratingul este mic din cauza faptului ca nu am folosit aslain , omc sau alte moduri destul de multe partide.... poate vrei sa incerci si tu vreo 1000 de batalii fara niciun mod...si apoi sa mai dai explicatii de rating///plus faptul ca am cercetat si jucat cu destul de multe tancuri ca sa inteleg fiecare tanc in parte.... inca nu am gasit un tanc potrivit pentru stilul meu de joc ! deci aslain este cred ca tot ce ai nevoie plus calificarile echipalui !
 6. is3 incarca la 10,38 sec la nici 3 skill-uri . de ce ai tu cu 4 skill-uri la 11,22 ????
 7. la mine a mers update-ul. in schimb nu mai functioneaza omc. modpack incompatibil. probabil ca fac si ei update ?? stiti ceva de asta ?
×
×
 • Create New...