Jump to content

Olban

Content Creator
 • Content Count

  320
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

1 Follower

About Olban

 • Rank
  Colonel

Profile Information

 • Clan
  DACUS
 • Cont WoT
  olban
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,692 profile views
 1. Cred ca ai ramas fara alea "originale"
 2. Acest top este bazat doar pe wn8-ul clanului.Sa faci un clasament cat mai aproape de realitate trebuie sa tii cont de multi factori,cum ar fi: Statistica jucatorilor Cat de experimentati sunt jucatorii(nr de campanii jucate si cu ce rezultate) Clanul a reusit sa tina jucatorii ptr o perioada lunga sau nu Rezultatele clanului in campanii si advance Cat de activ este clanul si cate echipe poate strange ptr o competitie ....si multe altele. Toate astea la un loc dau valoarea clanului.Daca este cineva care vrea sa centralizeze toate datele astea,poate tu,o sa ave
 3. Asa comunitate slaba nu am avut niciodata si noi vorbim de performanta.Atunci cand iti depasesti conditia se numeste PERFORMANTA,cand rezultatul este asteptat si de nivelul clanului se numeste NORMALITATE iar cand se joaca sub asteptari=MEDIOCRITATE. Puneti voi cele 3 calificateve in dreptul clanurilor si o sa vedeti pentru ce va certati.
 4. Nu compara cu Fb,aici jucam la juniori.
 5. In primul rand PFP trebuiesc investite cat mai repede,la inceputul campaniei,mai ales de jucatorii care sunt la limita inferioara a clasamentului si nu fac parte din clanuri competitive. Pentru jucatorii care au lupte numai pe frontul de advance si elite nu cred ca este problema sa investeasca pana la 10. In ultima campanie am avut boost de 40% si am luat tancul fara probleme. P.S. Felicitari @Yndy_ pentru prestatia de aseara pe Malinovka,ai tinut doua tancuri singur si am castigat,GG.
 6. Olban

  Caut clan

  De unde ai contul?
 7. Tu ai postata o fotografie de familie iar eu am venit cu o varianta ,plauzibila zic eu.Daca este asa cum ai zis claudiu1706 o sa fie facut rezervist si certat in fata intregului clan ptr ca este inadmisibil sa se prezinte in modul asta la o lupta random,coechipier cu un membru Badd.
 8. Interesant era un replay,ptr ca se poate interpreta asa,113 a dat dmg la scorul de 12-1 ptr inamici,stand cover toata lupta iar obj 140 a dat dmg la inceput fiind mai agresiv.Neavand suport de la coechipieri,gen 113,nu a putut face mai mult.Este si asta o varianta?
 9. Topicul se numeste,STIRI DIN CLANURILE ROMANESTI,sper ca ai luat la cunostinta despre noul sistem de avertizare.
 10. In ce consta o alianta pe GM intr-o campanie speciala?Intreb pentru un prieten.
×
×
 • Create New...