Jump to content

SuparMan

Membru Activ
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

About SuparMan

 • Rank
  Capitan
 • Birthday 07/06/1975

Profile Information

 • Clan
  Robot
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,839 profile views
 1. Invites: 1 [ZEII] ZEIICreated: 13/11/2013 Military personnel: 53 Terms of Recruitment Hello SuparMan, join our clan! Am prima de instalare,de performanta? Vreau sa vad contractul, daca tot am invitatie fara o discutie in prealabil.
 2. Recrutez 2 jucatori pentru completarea echipei de 3 v 3. WN 8 >2200 overall tancuri t 32 is 3 Amx 50 100 t54 light Amx 13 90 Ru 251 http://play.eslgaming.com/team/8528256/
 3. SuparMan

  Bancuri

  Se-ntilneste armata romana, cu armata americana si cu armata ruseasca la malul marii, sa arate care-i mai puternic. americanu zice: -John intra imediat in mare si imi aduci 3 rechini. Intra John, se lupta si iese cu 3 rechini pe mal. rusu: -Ivane intra in mare si imi aduci 5 rechini. Intra Ivan, se lupta si iese cu 5 rechini. Acum romanul nu stia ce sa faca, se codea, se fofilea. ceilalti zic: -Hai mai romane, trimite si tu un soldat. La care el zice: Mai, la noi asta e treaba de femeie, sa scoti rechini din mare. Hai mai, lasa vrajeala, si trimite pe cineva. -Ok, dar eu va spun ca e treaba de femeie. romanul zice: Ioane, intrii in mare si aduci 7 rechini. la care Ion zice: -Sa se duca ma-ta. Eee…, ce v-am spus eu, ca asta e treaba de femei.
 4. Prima data cand postezi ceva haios.Ai schimbat medicatia sau medicul?
 5. Sincere felicitari,daca ramaneti in formatie timp de 2 luni consider ca a expirat popcornul si il arunc.
 6. Tot un imatur ramai.De frica lui Lgend avem ora asa cum este.Dar dupa ziua de azi ai castigat ceva, un avocat din oficiu in persoana lui Zamo.
 7. Esti total pe langa subiect.Ce relevanta are ca este un joc online,caracterul personajului virtual este in oglinda cu cel din viata reala.Ar fi interesant de stiut daca le-ai spus si celorlalti din NOS(care te-au urmat) ca daca nu va merge proiectul Lgend vei pleca in TA-RE. Cei care ma cunosc stiu ca nu arunc cu afirmatii gratuite.
 8. Pentru unii esti un exemplu,nu si pentru mine.Daca ai ajuns sa vorbesti cu Alex ca daca nu va merge proiectul Lgend vei vrea sa intri in TA-RE.Dupa ce am auzit am ajuns sa ii acord mai multe circumstante lui Zet. Comentariile sunt de prisos
 9. De corecti ce sunt au sters postarea mea de pe facebook.Pentru ca sunt admini, au cont premium pe ESL si as fi de acord sa fie platiti in gold pentru fiecare cupa dar sa nu participe.
 10. BV voua ,din cate stiu eu, impreuna cu cei din echipa ta ne-am luptat ca adminii sa nu joace in cupe. Recrutarea adminilor in clan v-a schimbat opinia?
 11. Si multe alte smecherii dambovitene.
 12. La 7 v 7 stiu fapte concrete in care isi netezeau drumul pana in semifinale.Echipa TA-RE de 7 v 7 a fost inscrisa de admini(Foamea) fara acordul meu si coincidenta ,picam cu ei in primul meci.
 13. https://www.facebook.com/eslwot/posts/918921988159414?notif_t=notify_me Votati cei implicati in fenomen.
×
×
 • Create New...