Jump to content

iulian80

Membru Activ
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About iulian80

 • Rank
  Caporal
 1. sfaturile si ideile sunt bine venite , dar pana la a bate cu pumnul in masa si a decreta legi m-ai aveti. Daca stilul uni jucator se preteaza la anumite echipamente nu inseamna ca aia e lege si toti trebuie sa faca la fel. E mai bine sa spuneti " eu folosesc x si y echipament si am urmatoarele rezultate " sau " eu ma impac mai bine cu ala si ala" si cine citeste alege ce vrea si crede ca e m-ai bine pe baza sfaturilor si stilului de joc. Parerea mea.
 2. iulian80

  caut clan

  daca doriti aveti usa deschisa la RO-EAGLES.
 3. se deschide la culoare patratelul unde este plasa cand e activa si se inchide la culoare cand te misti ,cand se dezactiveaza ,la fel e si la luneta
 4. nimanui, lasa asa nu iti ia nimeni capul si eu am o groaza din astea tot din aceeasi cauza. Nu se intampla nimic,nu le baga in seama.
 5. chiar daca l-ai schimba ,desi ar fi f f putina exp. ar fi la aia generala pe care o poti folosi la oricare tanc , nu la alea ,"mici cu care nu m-ai joci". De la alea iei exp daca sunt elita si ai cu ele adunata exp. cum ti sa explicat mai sus. Dar ar fi cam 600 pct. exp. cu care nu ai ce sa faci. P.S. exp=experienta , pct.=puncte, P.S.=post scriptum adica dupa ce ai scris ceva si m-ai vrei sa mai adaugi ceva. Scuze dar nu am putut sa ma abtin.
 6. Avem locuri , RO-EAGLES.
 7. a plecat si de la noi, jucam fort in fiecare seara intre orele 20.00-22.30. Nu am activat def din acelasi motiv ca si voi. Fara suparare dar ori joaca singur ori isi face el clanul lui, cred ca ar fi cel mai bine pt. el.
 8. e o idee f buna ,numai ca parca topicul asta ar trebui mutat mai sus, pe la sectiunea clanuri poate,aici cred ca este cam ascuns.
 9. salut, poti veni la noi RO-EAGLES. Ai invitatie.
 10. Sau Dacia,parca era un clan cu numele asta, daca tot se va face , macar sa fie aroganta maxima, sa se ia si teritoriile de la sud de Dunare, din nord peste granita actuala si sa se refaca Dacia si eventual sa poata fi tinuta macar vreo luna. Asta da aroganta ,data Europei. Daca se va face asta sigur o vei vedea la stiri. Sa nu uit si din Ucraina ne-ar trebui parca o parte.
 11. ai dreptate, banuiesc ca sunt clanuri romanesti care ar putea lua Ungaria, numai ca sigur nu o vor putea tine si nici Romania ,iar aliante intre clanurile romanesti nu prea cred ca se pot face şi sa vezi dupa aceea steaguri unguresti peste Romania , ca aia se vor uni si vor face numai la ambitie. Vor mai trece vreo 10,11 updat-uri pana cand clanuril romanesti se vor uni, doar sa schimbe astia de la wg ceva la alcatuirea clanurilor. Si pana la urma la cw e vorba de gold asa ca nationalismul nu stiu daca are loc prea mult. Cel putin deocamdata.
 12. vorbeste cu baietii de la ACSA, tot erau in zona poate iti fac vreo bucurie,,apoi iei poza si o dai pe la stiri si poate vezi , da' nu m-ai e otv ca sigur aparea stirea" Romania cotropeste Ungaria" sau macar ceva asemanator.
 13. de la 8.8 parca ,cand iei asul cu acelasi tanc nu iti mai apare in statistici,acolo unde ai cati asi din cate tancuri ai jucat. Ia asul cu alt tanc cu care nu ai m-ai luat si ala o sa iti apara.
 14. nu ''e chiar prostie'' e doar o impresie pe care am avut-o multi .
 15. dupa ora 17.00 si va rog nu va certati,avem locuri, suntem abia 50, pana la 500 mai avem putin.
×
×
 • Create New...