Jump to content

Andrei Alexandru

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Andrei Alexandru

 • Rank
  Recrut

Contact Methods

 • Skype
  arkyman.95

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Salutare Domnilor! Am parasit clanul 1ADRM doar ptc. nu s-a activat Defence-ul la fort iar majoritatea cladirilor nu aveau nivel 4... PS.Vreau sa felicit clanul 1ADRM, am aflat numai lucruri bune de la DOMYNYCKK ( prietenul meu din clan ) Stiu! Chestia asta cu schimbatul clanurilor nu este deloc buna... si imi este rusine pt. chestia asta, unde am stat aproape 2 ani in clanul LUPII am ajuns sa schimb clanurile la 3-4 zile din pacate nimic nu este perfect. Nu inteleg obsesia asta pt CW in clanurile romanesti... Inca incerc sa caut un clan care este axat pe FORT si nu pe Clan Wars ( de preferat sa nu aplice pe harta globala) Toate cele bune, si o zi placuta in continuare! Andrei > Arky195!
 2. Salutare Domnilor! Vreau doar sa zic doua cuvinte... am intrat in acest clan ptc. s-a promis ceea ce vreau, Fort pe primul loc si nu CW iar daca nu, voi fi liber de clan in 1-2 zile si o sa continui sa caut un clan pana gasesc unul... iar in leg. cu statisticile nu prea cred ca o sa mai creasca )
 3. Salutare Domnilor! Sunt nou aici pe forum, si m-am gandit sa postez aici dorinta mea de a se alatura unui clan. Caut clan pt. Stronghold/Fortareata, in toate clanurile in care am fost nu se activau bonusurile cladirilor sau nu se putea stranga pt. un detasament. In opinia mea un clan poate avea mai multe de castigat de la o fortareata decat de la un landing, oricine din echipa pote beneficia de bonusurile de la 1% la 50-100% din cladirile fortaretei si prefer un clan care sa imi ceara tier 6-8-10 pt. detasament decat tancuri nenumarate de Tier 10. pt. landing-uri. Si oricine ar trebui sa faca lupte pe echipe cat mai mult pt. a unii un clan. Numele in joc: Arky195 Tancuri de 10: E-100 si IS-7 (Tocmai ce trb. sa il cumpar) Varsta: 19 ani, de maine-incolo' Statistici si alte Chestii': http://www.noobmeter.com/player/eu/Arky195/500832622/ Stiu ca dpdv. statistic sunt slab . Astept invitatii daca v-or fi. Seara buna in continuare! Arky195 > Andrei.
×
×
 • Create New...