Jump to content

S80iulian

Community Contributor
 • Content Count

  1,666
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

3 Followers

About S80iulian

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 03/21/1980

Profile Information

 • Clan
  RO-EAGLES
 • Cont WoT
  iulian80S
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4,640 profile views
 1. Cand joci o faci doar pt tine, asa ca e normal ca daca nu mai ai sanse sa dai dmg , faci cap ,sau daca ai vreo mis care cere asta. Cine urla sa se duca pe "vazduhului" .
 2. Ala a primit in plus o prima pt "efortul "depus si motorina consumata. Sau poate au vrut sa-l incurajeze si l-au asezat deasupra ta.
 3. In general pt ca nu ai voie sa iti faci singur dreptate si esti sanctionat cand gresesti ,la fel cum cei care te injura sau lovesc sunt sanctionati la randul lor. Asta se aplica sau ar trebui si in viata de zi cu zi , nu iti faci singur dreptate ci lasi pe cei care sunt pusi sa faca asta si nu faci rau nimanui. Cand ai o problema cu cineva raportezi unde trebuie.
 4. In primul rand un "incepator" NU ARE CE CAUTA intr-un tanc de tier 8 premium.
 5. Cum trag in tine tancuri pe care nu le vezi, la fel tragi si tu in altii si ei nu te vad. Sigur in "dreapta" era un alt tanc care nu se afla in raza ta vizuala, mai sunt unele tancuri care lasa teava mai mult in jos si iti trag in capacul turelei, nu trebuie sa se urce "pe creasta" . Se intampla cei drept mai rar in tierele inferioare ca toate tancurile dintr-o lupta sa fie de acelasi tier, dar foarte des la tier 10 joci numai cu 10.
 6. Pe langa faptul ca nu are un pret si modalitate de contact, nu e pus nici in zona unde trebuie , adica in bazar . Anunt inchis si mutat la cos.
 7. Ala cu tier 4 sau 5 are echipajul de la un tanc mai mare sau a bagat xpsa creasca echip
 8. O sa creasca si el stai linistit, dar nu pune bia prima data pt ca te vei folosi de ea doar cand va ajunge la 100%, vezi ca la fiecare abilitate scrie cand se activeaza. Sunt unele care se activeaza imediat si altele abia cand ajung 100% si de acestea din urma nu te poti folosi. Dupa ce prima abilitatr a ajuns la 100% dsi reset si pui bia ( reset cu gold si nu pierzi nimic din prima abilitate, cu silver dar pierzi cam 10 , 15%, moca si pierzi aproape 30% ).
 9. PENTRU CA SA POTI BIFA "URMELE DE SENILE", E NEVOIE SA TRECI JOCUL PE GRAFICA CEL PUTIN MEDIE, SUB ACEASTA nu poti decat sa le faci tu cu ceva pe monitor ( eventual o surubelnita). Pe grafica low sau mai jos NU SE POATE. Tu citesti raspunsurile pe care le primesti?
 10. Nu-i bai o facem repede pe jar ,ca tot e 1 Mai "muncitoresc". La ce titlu a pus topicului... oricum a primit si raspunsuri la obiect.
 11. Pt urme de senile ,de la mediu in sus, ptgrafica ultra high iti trebuie jocul tras in format hd. Dar daca nu te ajuta mult pc ul si il dai la grafica med sau mai sus ,nu o sa poti juca. Te inteleg ca se vede frumos la grafica mare dar iti trebuie si "scula". Si vezi ca atunci cand deschizi jocul ai o casuta undeva in dr cu un steag, dai pe el si da-ti jocul in romana.
 12. Numa' sa nu vina dreacu bortoasa sau cu vreo boala venerica, ca de altfel nu iti face griji, apa spala tot si ce nu stii nu iti poate face rau. Sa ne zici si noua cand apare.
 13. Pentru problema din titlul topicului poti incerca pe site-urile de matrimoniale , pt o membra a echipajului cauta in cazarma , ( o fi la baie). Oricum pt 5 membre de echipaj femei iti trebuie ca ultimele mis la toate tipurile de vehicule sa fie facute , altfel daca ai luat stugul cu 4 mis cu onoruri atunci ai doar 4 "boaite"
 14. In primul rand trebuie sa treci jocul pe grafica imbunatatita (daca nu ai pc mai bun o sa ai probl cu fps si ping) , apoi bifezi casuta "activeaza urmele de senila"(e undeva in jumatatea din dreapta ,jos).
×
×
 • Create New...