Jump to content

Vive la Muerte!

Membru Activ
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

About Vive la Muerte!

 • Rank
  Caporal
 1. HuNTeX,din punct de vedere gramatical,ar fi fost corect sa fi spus: "VOIAI sa zici ''Nu recomand linia ruseasca pana la tier V nimanui''. Mi-se pare ca ar fi mai corect."
 2. "de nepatruns" hahahhahahahhahahahahaha nice joke!
 3. @CartofCuBreton,glumesti,nu-i asa?Caernavon nu este un tanc rapid,viteza sa poate fi comparata cu a unui Centurion Mk. 1 cu sofer mort.
 4. Primul meci cu Conqueror GC de pe TS:pre-aim la chokepoint,un batchat 25t este detectat de aliati,trag si..."Enemy vehicle destroyed!";distrug un FV4005 Stage ll...ce pot spune,glasscanon?tot Fv215b (183) este mai bun...
 5. insa nu vei putea NICIODATA sa cumperi T95E2 cu GOLD.
 6. In general tacticile mele sunt defensive,eu in general cand joc cu prietenii sunt ei cu heavy-uri si eu cu un medium rapid sau un light cu care am grija de un chokepoint.
 7. accepti banii si prin Steam?sau gold pe alt cont?
 8. care sunt tancurile premium cele mai recomandate/folosite pentru ESL(va rog nu incepeti cu:"tancurile premium sunt mai slabe ca tancurile normale")
 9. Update:Este al 3-lea cel mai ieftin tanc premium de tier 8,dupa T26E4 si Hitlerpanther.
 10. @CartofCuBreton,sa înteleg ca tu vezi tunul SP-ului mai bun decat cel de pe Hitlerpanther?Pentru ca nu armura tancului face bani,ci damage-ul dat,si pentru a face mult damage ai nevoie de un tun cel putin mediocru,ceea ce SP nu are,penetrarea este sub medie la tier 8,acuratetea este ok,însa nu este menit ca un tanc care sa fie jucat ca sniper,pentru ca,de la 500m dai *ding* pana si in tancuri de tier 6,iar RoF-ul nu este genial.
 11. Tatal meu spunea:"Nici daca ar candida Ponta singur la Rezidentiale,nu l-as vota."
×
×
 • Create New...