Jump to content

DenySpark

Membru Activ
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

2 Followers

About DenySpark

 • Rank
  Caporal

Profile Information

 • Clan
  -GTL-
 • Gender
  Not Telling
 1. Ai incercat sa anulezi misiunea si sa o pornesti iar? Era un bug in care completai misiunea dar dupa aceea trebuia sa-i dai cancel ca sa apara ca si facuta -_-' Silly WG.
 2. Si daca nu am facut niciodata o tranzactie cu ei?
 3. Asta-i modelul meu cu ajutorul owner-ului interesant concurs, succes tuturor !
 4. Mi se pare genial tancul. E cam ciung tunul la distante mari dar e unul bun. Mi-am luat la bounce-uri de la alte tancuri de tier 8 de m-am plictisit intr-un meci. L-as fi testat mai bine daca nu era duminica si nu era serverul plin de boti care stau numai pe langa mine sa se holbeze la tancul nou.
 5. Da dar mai e pana atunci..din cate am inteles urmeaza sa se deschida open beta pe perioada verii si abia prin septembrie sa fie deschis oficial CW 2.0
 6. Realizezi ca ai nevoie de un tier 10 pentru CW nu ?
 7. Da, toata lumea a patit-o. Sunt curios totusi daca a fost un bug de la WG sau chiar ei au vrut sa faca asa in ultima zi.
 8. Felicitari clanului LGEND. Dar si celor din DAC si IA pentru pozitionarile onorabile
 9. Niciodata sa nu crezi ca daca o echipa are peste 1500 wn8 atunci o sa se descurce foarte bine. Conteaza mult coordonarea si chimia din timpul jocului. Trebuie sa fii obisnuit cu colegii tai, cu tipul lor de a juca. Conteaza si wn8-ul dar mai mult conteaza relatiile din joc din echipa. Parerea mea.
 10. Landing-uri or sa fie doar ca acum clanurile puternice pot farma "Influence" in stronghold battles si pot sari peste turneul de landing si sa joace direct cu ownerul sau cel care ajunge in finala landingului (cred ..) Totusi mi se pare cam ciudata faza cu influenta. In schimb ma bucur ca sunta cum provincii pe care te poti lupta cu tancuri de tier 6, 8 si 10. Cu tier 6 joci in america, cu tier 8 in marea britanie si cu tier 10 in partea vestica a europei (spania,franta,germania,italia si tot ce mai e prin zona)
 11. Felicitari tuturor clanurilor romanesti si succes in ultima zi!
×
×
 • Create New...