Jump to content

Bronn

Membru Activ
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Bronn

 • Rank
  Caporal

Profile Information

 • Clan
  Ideal
 • Cont WoT
  Bronn1

Recent Profile Visitors

1,191 profile views
 1. Bronn

  Replay-uri

  Meci cu O-HO - 1861 base exp: http://wotreplays.eu/site/4216425#abbey-bronn1-o-ho
 2. Belleaua era cel care posta toate cheat-urile pe forumul asta pana sa se schimbe politica forumului. De asemenea, tot el, din cate tin minte, posta replay-uri in care folosea coduri si chiar arata cum l-au ajutat pe el codurile in a-i creste wn-ul! La mai mare!
 3. Bronn

  Replay-uri

  Un kolonavos cu Obj 430U: http://wotreplays.eu/site/4203735#paris-bronn1-object_430u
 4. Bronn

  Replay-uri

  http://wotreplays.eu/site/4072147#stalingrad-bronn1-amx_m4_mle_45 Un joc interesant. Avertizare: a fost folosita multa munitie premium.
 5. Eu am deschis in total 28 de cutii din astea. Primele 17 le-am primit cadou si nu mi-a cazut nici macar nu amarat de tanc de tier 4, dar destul gold si zile premium. In seara de ajun am zis sa vina si la mine mosul si mi-am facut cadou 11 cutii (asta in conditiile in care primii si ultimii bani dati, celor de la WG, de cand am contul, au fost anul trecut tot cu niste cutii) si pe langa 2 tancuri de tier 4 mi-a picat si lorraine, mediumul frantuzesc care pot spune ca m-a surprins foarte tare, in sensul ca este foarte bun si distractiv de jucat. P.S. Anul trecut dintr-un total de vreo 15 cutii, parca, imi picase M46 patton kr, un T25 pilot mai slab.
 6. La cat de putine clanuri de top au ramas, comparativ cu in urma cu 2 ani, nu ar fi exclus ca in doi ani dacus sa fie un clan bun, comparativ cu nivelul celorlalti.
 7. Si circon a fost sanctionat pentru ceva similar. Un review negativ la nu stiu ce tanc premium!
 8. Te sabotezi singur cu echipajul si echipamentul ala.
 9. Mie chiar imi place tancul si este destul de bun pentru credite. Il vad ca un pershing mai mobil dar cu gold ammo mai slab, ceea ce-l poate face mai putin competitiv in meciuri de tier 10, dar cu noul mm vezi mai rar meciuri cu multe tier 10.
 10. A fost schimbata formula de calcul a WN8-ului. Au fost updatate noile tancuri introduse in jos, light-urile, etc. De aici schimbarea.
 11. Era mai de efect daca ar fi folosit-o p-aia cu "scarbavnicul stromeleag", in loc de madular.
 12. Bronn

  0.9.17.1

  Armura de la lower front plate de langa senile! au nerfuito la 40 mm, sau pe acolo!
 13. Eu sunt curios cum poate un clan cu 40% wr sa aiba mai multe victorii legate decat un clan cu 70%!? Pentru clanurile slabute e mana cereasca ce se intampla acum pe harta globala, dar pentru joc in sine si competitie, mai putin!
×
×
 • Create New...