Jump to content

Patria_Hotilor

Content Creator
 • Content Count

  415
 • Joined

 • Days Won

  6

About Patria_Hotilor

 • Rank
  Colonel
 • Birthday 02/01/1984

Profile Information

 • Clan
  RO-KO
 • Cont WoT
  Patria_Hotilor
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3,779 profile views
 1. In caz de ban, pe chat-ul clanului pot scrie, in luptele la fortareata/cw, cand imi trimite cineva mesaj, eu vad ce scriu ceilalti?... N-am luat niciodata si de aceea intreb.
 2. Bravo lor pentru asta! Dar sa nu vina sa-mi bage aceeasi placa cu locul ocupat in ultima campanie! E ca si cand as veni eu sa ma laud ca am luat locul doi la un maraton dar ca participanti am fost decat eu si cu mine!.... Aici e problema. Au luat locul 6, bravo lor! Dar sa stea in patratica lor cu acel loc ocupat pentru ca nu prea e de laudat daca te uiti la detalii.
 3. Tinand cont ca ~75% din harti sunt de "oras" spor la facut assist dmg cu un LT! Din punctul meu de vedere doar doua harti mai sunt bune de a scoate la iveala calitatile unui LT si anume Malinovka si Prohorovka. Pe restul, un spot agresiv la inceput de meci si dupa aceea dumnezeu cu mila....
 4. Daca faci lucrul asta s-ar putea sa va alerge pe GM/SH si pe unde va mai prinde. Cred ca ai face bine sa-ti aduci aminte ce a reusit sa faca Emil cu un clan de portocale, lamai si castraveti...
 5. Nici nu indraznesc sa dau click pe un tanc premium si sa joc cu el in acest weekend.
 6. Inițial mi-a plăcut... Vreo 5-6 meciuri. Echipe mai echilibrate ca în primele lupte nu țin minte că am întâlnit....aveam 10 ht, 3mt, 2td inamicii aveau la fel. Dar după aceea s-a stricat căruța. Inamicii 10 ht noi 3 pe harta de oraș, hărțile se repetau intr-o veselie... Am ajuns la 3 steluțe si mi-am băgat picioarele.
 7. Neah!...doar multe restrictii!...ale dracului de multe restrictii. Totusi, e bine ca ne lasa sa ne dam pe extern! :)))))
 8. Placa de baza suporta orice placa video daca sunt compatibile sloturile. Si ma indoiesc ca cineva mai are AGP astazi si vrea sa se mai si joace. Problema apare la sursa, procesor si rami. Uite un exemplu: placa asta de baza, procesor dual core la 2.7, 2gb ram ddr2. Poti sa pui ultima placa video aparuta(care e suportata de sursa) ca o sa fie limitata din cauza procesorului si a memorie ram si nu ai facut mare branza. Tot pe low o sa joci wot.
 9. Cu 15 insi diferiti se poate, dar cu 15 jucatori din clanuri diferite nu prea se poate! :)))) Maxim 3 "trompetisti"
 10. N-ai cum sa mai vezi asta intr-un joc lansat acum ~7 ani!...pentru ca RNG, pentru ca MM, pentru ca exista la vanzare conturi.
 11. Nu mi-a placut finalul. Prea brusc...prea dintr-o data
 12. Daca e5-ul e OP in hulldown, is7 cum mai e? La e5 mai aveai sanse sa-l penetrzi cand juca la rurela, dar un is7 care joaca la turela nu-l scoti decat cu arti.
 13. Pentru ca aseara am reusit performanta sa-i dau 4 din 4 cu 50b-ul cu normale sus la comandant. Inainte aveam emotii si cu gold, cu normale evitam contactul daca se juca la turela. N-am indraznit sa-l bag in lupta sa vad daca au mai schimbat si altceva la el, in afara de ce e pe hartie...
×
×
 • Create New...