Jump to content

DragonLord

Membru Activ
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About DragonLord

 • Rank
  Soldat

Profile Information

 • Clan
  -
 • Cont WoT
  kdanv
 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

998 profile views
 1. Up! Ma numesc Dan, 30 de ani din Constanta si as vrea sa gasesc un clan restrans (sub 50 de membri) in care sa ma stabilesc (m-am saturat de luptele random) ca STRATEG. Probabil ca unii ma veti arata cu degetul ca am schimbat multe clanuri (asa este si nu ma ascund). Nu m-am adaptat la nucleul lor, nu erau destul de active. As vrea sa fac parte dintr-un clan care: - varsta minim 20-25 de ani - activ la fort, echipe si poate de ce nu CW sau care vrea sa ia parte dar nu are strategul/persoana care sa preia aceasta responsabilitate. - prefer Discord, dar pot si TS3 dar sa nu fie obligatoriu, daca nu iau parte la nici o activitate cu membrii clanului in acel moment Nu sunt un jucator bun, poate nici macar decent din punctul unora de vedere dar cred ca am oarece experienta de condus echipe. Am tancuri de tier 6, 8 si 10 in garaj utile la fort, echipe, CW. Am ceva experienta in T6 si T8. Nu sunt un jucator bun, pentru multi nici macar mediocru, nu ma recomanda clanuri mari sau cunoscute. As vrea sa incep si T10, dar trebuie sa fie lucrurile destul de inchegate, sa vizualizezi 15 tancuri nu e treaba chiar simpla. Nick in joc: kdanv. Va rog sa ma cautati in joc daca cineva poate trece peste WN8/statistica mea si natura mea nu tocmai cea mai prietenoasa. Multumesc anticipat!
 2. Tot eu iar.... Cer scuze pe cei care i-am plictisit deja. Strateg FOARTE ruginit, am luat o pauza buna de la joc pentru ca ma oboseste (doar detasamente si probabil CW cu o echipa coordonata ma mai intereseaza). Mentionez ca va dura putin pana imi reintru in mana. Caut clan permanent, o comunitate matura si respectuoasa, restransa (sub 50 membri) si care doreste sa ramana astfel. Prefer calitatea (din om, personalitate si fel de a fi, nu statistica) in detrimentul cantitatii. Am ceva experienta in T6 si T8. Nu sunt un jucator bun, pentru multi nici macar mediocru, nu ma recomanda clanuri mari sau cunoscute. As vrea sa incep si T10, dar trebuie sa fie lucrurile destul de inchegate, sa vizualizezi 15 tancuri nu e treaba chiar simpla. Mentionez ca recent am jucat si cu un clan international de nivel asemanator (800-1000WN8) unde am facut SH T6 cu un WR in jur de 65%. Colegii nu aveau suficienti 8 si nici experienta necesara pentru mai mult. Nick in joc: kdanv. Va rog sa ma cautati in joc daca cineva poate trece peste WN8/statistica mea si natura mea nu tocmai cea mai prietenoasa. Multumesc anticipat! PS: Spre a evita comentariile dintr-o pagina anteroara: Respect experienta, numarul de meciuri si culoarea, dar daca cineva crede ca totul se rezuma la acel numar (WN8), se inseala. Omul si mentalitatea sunt mai importante decat statistica. (Un grup organizat de jucatorii mediocrii, ~1000 WN8, pot face lejer un grup de 2000 WN8 cu crize de personalitate, "eu", "top dmg". M-as astepta la 10-0 pentru grupul de 2k, situatia va fi mult mai apropiata). Acel 45% din strongholds a fost mai mult cat am jucat cu un singur grup inchegat. Aveam 60%+ pe seara de 20-30 meciuri. In ultimile multe luni de zile (peste 15), am jucat cate 5-10 meciuri cu clanuri diferite, cu grupuri diferite si neinchegate ce mi-au scazut suficient acel procent ce imi place sa il tin "supraunitar" (>50%). "De dragul dezbaterii", vreau sa fiu strateg ca sa fac ceva organizat si sa castig mai mult decat in randoms. Nu m-am intitulat vreun pro/elitist care cauta jucatori cu 2000 WN8 in clan sau alte conditii pe care le consider in cazul a 75% din posturilor de recrutare o gluma proasta. Vreau ocazia sa cresc impreuna cu ceilalti, sa ne simtim bine.
 3. @Awa " Va rog sa ma cautati in joc" - ai plecat de la o ipoteza proasta. Am vorbit cu cateva clanuri incercand cateva meciuri cu ei, insa am fost prea mofturos cat priveste oamenii. (Chiar si aseara, in urma raspunsului am vorbit cu cineva).
 4. Cer scuze daca se considera off-topic dar chiar am vrut sa dau un raspuns public acestei afirmatii. @VASELINA_ Multumesc pentru aprecierile critice corecte. Cand am spus si probabil CW, exact de la asta a pornit, ca nu am suficienta experienta sa sar in ele si plus ca trebuie sa te dedici pentru ele. Cele ce urmeaza nu sunt o jignire sau orice fel de apropo-uri la adresa ta, sunt generale. Respect experienta, numarul de meciuri si culoarea, dar daca cineva crede ca totul se rezuma la acel numar (WN8), se inseleala. Omul/mentalitatea e mai important decat statistica. (Un grup organizat de jucatorii mediocrii, ~1000 WN8, pot face lejer un grup de 2000 WN8 cu crize de personalitate, "eu", "top dmg". M-as astepta la 10-0 pentru grupul de 2k, situatia va fi mult mai apropiata). Acel 45% din strongholds a fost mai mult cat am jucat cu un singur grup inchegat. Aveam 60%+ pe seara de 20-30 meciuri. In ultimile multe luni de zile (peste 15), am jucat cate 5-10 meciuri cu clanuri diferite, cu grupuri diferite si neinchegate ce mi-au scazut suficient acel procent ce imi place sa il tin "supraunitar" (>50%). "De dragul dezbaterii", vreau sa fiu strateg ca sa fac ceva organizat si sa castig mai mult decat in randoms. Nu m-am intitulat vreun pro/elitist care cauta jucatori cu 2000 WN8 in clan sau alte conditii pe care le consider in cazul a 75% din posturilor de recrutare o gluma proasta. Vreau ocazia sa cresc impreuna cu ceilalti, sa ne simtim bine.
 5. Buna seara. Inca sunt in cautare. Strateg FOARTE ruginit, am luat o pauza buna de la joc pentru ca ma oboseste (doar detasamente si probabil CW cu o echipa coordonata ma mai intereseaza). Mentionez ca va dura putin pana imi reintru in mana. Caut clan permanent, o comunitate matura si respectuoasa, restransa (sub 50 membri) si care doreste sa ramana astfel. Prefer calitatea (din om, personalitate si fel de a fi, nu statistica) in detrimentul cantitatii. Am ceva experienta in T6 si T8. Nu sunt un jucator bun, nu ma recomanda clanuri mari sau cunoscute. As vrea sa incep si T10, dar trebuie sa fie lucrurile destul de inchegate, sa vizualizezi 15 tancuri nu e treaba chiar simpla. Nick in joc: kdanv. Va rog sa ma cautati in joc daca cineva poate trece peste WN8/statistica mea si natura mea nu tocmai cea mai prietenoasa. Multumesc anticipat!
 6. Buna seara. Tot eu iar.... Cer scuze pe cei care i-am plictisit deja. Strateg FOARTE ruginit, am luat o pauza buna de la joc pentru ca ma oboseste (doar detasamente si probabil CW cu o echipa coordonata ma mai intereseaza). Mentionez ca va dura putin pana imi reintru in mana. Caut clan permanent, o comunitate matura si respectuoasa, restransa (sub 50 membri) si care doreste sa ramana astfel. Prefer calitatea (din om, personalitate si fel de a fi, nu statistica) in detrimentul cantitatii. Am ceva experienta in T6 si T8. Nu sunt un jucator bun, nu ma recomanda clanuri mari sau cunoscute. As vrea sa incep si T10, dar trebuie sa fie lucrurile destul de inchegate, sa vizualizezi 15 tancuri nu e treaba chiar simpla. Nick in joc: kdanv. Va rog sa ma cautati in joc daca cineva poate trece peste WN8/statistica mea si natura mea nu tocmai cea mai prietenoasa. Multumesc anticipat!
 7. Buna seara. Avand in vederile schimbarile care vor veni relativ curand cu privire la SH (detasamente), as vrea sa imi caut iar un clan pentru a face strategii. Mesajul meu postat prima oara putin editat: "Strateg foarte ruginit, am luat o pauza buna de la joc pentru ca ma obosea (inca ma oboseste dar as vrea sa ma reapuc de SH si probabil CW cu o echipa coordonata). Mentionez ca va dura putin pana imi reintru in mana. Caut clan permanent, o comunitate matura si respectuoasa, de preferinta restransa si care doreste sa ramana astfel. Prefer calitatea in detrimentul cantitatii. Am ceva experienta in T6 si T8. Nu sunt un jucator bun, nu ma recomanda clanuri mari sau cunoscute. As vrea sa incep si T10, dar trebuie sa fie lucrurile destul de inchegate, sa vizualizezi 15 tancuri nu e treaba chiar simpla. Nick in joc: kdanv. Va rog sa ma cautati in joc daca cineva poate trece peste WN8/statistica mea." O seara buna si toate cele bune!
 8. nu multumesc. Va rog sa ma cautati in joc la user-ul: kdanv pentru alte detalii pentru ca nu citesc zilnic acest topic/forum. Ma numesc Dan, am 28 din Constanta si as vrea sa gasesc un clan in care sa ma stabilesc (m-am saturat de luptele random) ca STRATEG. Probabil ca unii ma veti arata cu degetul ca am schimbat multe clanuri (asa este si nu ma ascund). Nu m-am adaptat la nucleul lor, nu erau destule de active. As vrea sa fac parte dintr-un clan care: - varsta minim 20-25 de ani - activ la fort, echipe si poate de ce nu CW sau care vrea sa ia parte dar nu are strategul/persoana care sa preia aceasta responsabilitate. - TS3 sa nu fie obligatoriu, daca nu iau parte la nici o activitate cu membrii clanului in acel moment Nu sunt un jucator bun, poate nici macar decent din punctul unora de vedere dar cred ca am oarece experienta de condus echipe. Am tancuri de tier 6, 8 si 10 in garaj utile la fort, echipe, CW. Va astept cu mesaje in joc, multumesc pentru timpul acordat!
 9. mersi, si tie/voua!
 10. @Alin12 nu mersi
 11. Va rog sa ma cautati in joc la user-ul: kdanv pentru alte detalii pentru ca nu citesc zilnic acest topic/forum. Ma numesc Dan, am 28 din Constanta si as vrea sa gasesc un clan in care sa ma stabilesc (m-am saturat de luptele random) ca STRATEG. Probabil ca unii ma veti arata cu degetul ca am schimbat multe clanuri (asa este si nu ma ascund). Nu m-am adaptat la nucleul lor, nu erau destule de active. As vrea sa fac parte dintr-un clan care: - varsta minim 20-25 de ani - activ la fort, echipe si poate de ce nu CW sau care vrea sa ia parte dar nu are strategul/persoana care sa preia aceasta responsabilitate. - TS3 sa nu fie obligatoriu, daca nu iau parte la nici o activitate cu membrii clanului in acel moment Nu sunt un jucator bun, poate nici macar decent din punctul unora de vedere dar cred ca am oarece experienta de condus echipe. Am tancuri de tier 6, 8 si 10 in garaj utile la fort, echipe, CW. Va astept cu mesaje in joc, multumesc pentru timpul acordat!
 12. Pacat ca nu mi-ai inspirat deloc incredere. Decis am fost si sunt.
 13. Strateg cam ruginit, am luat o pauza buna de la joc pentru ca ma obosea (inca ma oboseste dar as vrea sa ma reapuc de SH/TB si probabil CW cu o echipa coordonata). Mentionez ca va dura putin pana imi reintru in mana. Caut clan temporar sau permanent, de preferat a doua intr-o comunitate matura si respectuoasa. Am ceva experienta in T6 si T8. Nu sunt un jucator bun, nu ma recomanda clanuri mari sau cunoscute. As vrea sa incep si T10, dar trebuie sa fie lucrurile destul de inchegate, sa vizualizezi 15 tancuri nu e treaba chiar simpla. Nick in joc: kdanv. Va rog sa ma cautati in joc daca nu va deranjeaza WN8/statistica mea.
 14. Salutare. Strateg cam ruginit, am luat o pauza buna de la joc pentru ca ma obosea (inca ma oboseste dar as vrea sa ma reapuc de SH/TB si probabil CW cu o echipa coordonata). Mentionez ca va dura putin pana imi reintru in mana. Caut clan temporar sau permanent, de preferat a doua intr-o comunitate matura si respectuoasa. Am ceva experienta in T6 si T8. Nu sunt un jucator bun, nu ma recomanda clanuri mari sau cunoscute. As vrea sa incep si T10, dar trebuie sa fie lucrurile destul de inchegate, sa vizualizezi 15 tancuri nu e treaba chiar simpla. Nick in joc: kdanv. Va rog sa ma cautati in joc daca cineva poate trece peste WN8/statistica mea. O duminica frumoasa in continuare!
×
×
 • Create New...