Jump to content

Mr. Gold Noob

Membru Activ
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

About Mr. Gold Noob

 • Rank
  Plutonier

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,447 profile views
 1. las-o mai incet cu bautura ca nu face bine.
 2. tipul care a facut treaba asta stia ce face. CU ajutorul acelui virus fura goldul din clanuri pe care il transfera pe diverse conturi. Apoi pe conturile alea cumpara tancuri premium. Apoi vinde conturile pe diverse siteuri.
 3. E un baiat care face un concurs de replayuri. Mai e valabil pana pe 3 ianuarie pe scurt, primesc premii primii 3 care au cel mai mult xp. locul 1 - cromwell B cadou locul 2 - 2500 Gold locul 3 - 2500 Gold replayul cu cel mai mare damage: - su-122 -44 cadou vedeti aici conditiile:
 4. Mr. Gold Noob

  Replay-uri

  t54 light 5k dmg http://wotreplays.com/site/2364024#redshire-mr_gold_noob-t-54_ltwt
 5. MT - 12 pentru OBJ 260 - The Incinerator Main Objective • Set at least 2 enemy vehicles that are 1 tier higher than your vehicle on fire, or set 1 enemy vehicle on fire 2 times. Secondary Objective • Be among the top 3 players on your team by experience earned. Asta e probabil cea mai jegoasa misiune dintre toate pe care le-am facut. Dupa SUTE de meciuri in care m-am chinuit la misiunea asta cu Batchat, obj 140, cromwell, T55A, cdc, panther....Am facut-o dupa cateva incercari cu A43, pe care l-am cumparat special pentru misiunea asta Pentru cei care mai aveti de facut misiunea asta cu dat de doua ori foc la un tanc sau dat foc la doua tancuri de tier mai mare, A43 este OP OP OP. Echipaj cu 4 skilluri neaparat (eu am mutat echipajul de pe obj 140 special pentru asta, l-am reantrenat cu gold, acum il pun inapoi pe obj ) - BIA pe toti. - Deadeye pe Gunner (mareste sansele de a strica module) - Eagle Eye pe comandant (vezi cand un tanc are module avariate) - 50 de APCR-uri am carat in fiecare meci. - Ratii. AM folosit tunul de 57mm. Da damage mai putin pe shot, dar trage mai des si in felul asta maresc sansele sa avariez module. Cu setupul asta ajungi sa trag la 1,8 secunde...daca prinzi un heavy...din 10 bucati cate ii dai, ia foc sigur cel putin o data.
 6. imediat, stai sa vorbesc cu prietenii mei de la wargaming.
 7. Mr. Gold Noob

  IS3A

  daca te iei dupa clipurile lor de prezentare fiecare tank e OP OP pe mine nu m-a convins is3-a, mi s-a parut mult mai slab decat is-3 de fiecare data cand am dat de el in randomuri.
 8. da, e acelasi tun si pe E5 si pe T95E6. Diferenta e data de faptul ca pe E5 tunul are precizie mai buna: (2 sec aim time si 0.35 acuratete) fata de T95E6 (2.30 aim time si 0.4 acuratete) . Doar ca T95E6 incarca putin mai repede.
 9. nu ma deranja in nici un fel daca il faci pentru profit sau nu (desi nu prea am vazut moduri care sa se vanda). Eram doar curios daca il faci tu . Succes
 10. da, cu cont premium. Nu am mai jucat fara premium de vreo 2 ani
×
×
 • Create New...