Jump to content

LordVenger

Membru Activ
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

1 Follower

About LordVenger

 • Rank
  Soldat

Profile Information

 • Clan
  _MAN_
 • Cont WoT
  LordVenger
 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,608 profile views
 1. Cateodata poti face un meci bun si la tier 9: http://wotreplays.com/site/2233818#fjords-lordvenger-type_64
 2. 1. Rammer 2. Vents 3. Optics Aici poti sa exersezi cu toate echipamentele si skill-urile echipajului, pentru a vedea toate configuratiile posibile: http://www.tanknumbers.com/en/calculator.php?tank=GB21_Cromwell
 3. AMX 12t nu poate fi considerat rapid.
 4. E un bug pe serverul de Test. Pe scurt, serverul nu detecteaza corect faptul ca tankul respectiv a fost distrus in ultima lupta. Ma astept sa se remedieze in scurt timp.
 5. http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/gamescom/special-gamescom-2015/ x5 pentru prima victorie zilnica discounturi la tankurile normale de tier mare discounturi la tankurile premium
 6. LordVenger

  E25 in action

  Iata un replay in care am jucat cu E25 pe harta Malinovka (better known as Campinovka): http://wotreplays.com/site/2059718#malinovka-lordvenger-e_25 Am primit Ace, Confederate, High Caliber, Patrol duty, am dat 5300 dmg (ramanand cu un singur obuz la finalul bataliei). Pentru cei interesati, munitia pe care o folosesc este urmatoarea: - 40 AP - 20 APCR
 7. Rog un moderator sa inchida acest topic. Multumesc.
 8. Site-ul wotreplays.com a fost reparat, dupa o lunga asteptare. Lista bugurilor fixate: 1. Filtrarea dupa numele unui clan (se face matching dupa numele intreg al clanului, scris cu majuscule) 2. Sortarea de orice fel (dmg, frags, max XP etc)
 9. Ai injurat pe cineva SAU ai facut team-damage/team-kill SAU ai campat cu "determinare" in ciuda dorintelor coechipierilor SAU ai fost partial/full AFK pe perioada meciului in sesiunea dinaintea inchiderii jocului?
 10. Daca nu ar mai juca romanii, maine ai descoperi ca din cauza polonezilor/cehilor/slovacilor/germanilor/.../francezilor nu poti castiga meciuri. Ce o sa faci atunci? Te vei duce pe forumurile din fiecare tara sa faci astfel de cereri? Sfatul meu...get a life, si joaca WoT de placere (adica asa cum trebuie jucat orice joc). Banuiesc ca nu castigi bani din acest joc?!?
 11. Pentru cei care regreta comunismul, le recomand o vizita la Memorialul Durerii din Sighetul Marmatiei. Poate asa vor intelege cu adevarat ceea ce a insemnat comunismul, (mai ales) de la inceputuri si pana chiar in '89.
 12. Am aruncat o privire pe pagina acelui clan...sa pic pe jos cand am vazut ca ei cer WN8 3500!!! Citez din conditiile de recrutare (nu este un typo, chiar asa scrie in pagina clanului): "● VN8 3500" Si asta in conditiile in care cel mai mare WN8 din acel clan este 1136 (http://wotcs.com/clan.php?wid=500052668).
 13. Acel link genereaza un nou cod doar pentru cei care nu au mai beneficiat deja de un cod bonus oferit de catre Alienware anul acesta.
 14. Clanul ARC4N a fost parasit de catre toti jucatorii, cu exceptia conducerii. Majoritatea jucatorilor au migrat catre un nou clan: _ELF_ (link clan) Liderul noului clan este ELITEFORCE.
 15. Daca vrei sa vezi ce poate face Stug-ul, iata un replay (cam vechi, ce-i drept) : http://wotreplays.com/site/353265#tundra-lordvenger-stug_iii Si iata ce poti face cu JagdTiger pe Malinovka, o harta adorata de cei care joaca TD-uri: http://wotreplays.com/site/1701759#malinovka-lordvenger-jagdtiger
×
×
 • Create New...