Jump to content

opripom

Community Contributor
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

About opripom

 • Rank
  Community Contributor
 • Birthday 04/30/1984

Profile Information

 • Clan
  1ADRM
 • Cont WoT
  opripom
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3,016 profile views
 1. Faza a aparut imediat dupa ultimul update, au remediat in mai putin de o zi problema. Intr-adevar, extrem de frustrant daca esti in echipa spotata...
 2. Catalin, trebuie sa ai o imagine 3D a situatiei cand tintesti cu artileria. Tu vezi de deasupra toata scena, iar punctul din mijlocul tintei e locul unde teoretic va pica obuzul, dar practic obuzul are sanse sa pice oriunde in acel oval al tintei. Deci cu cat e mai mic ovalul, cu atat va fi mai putin imprecisa tinta. Mai mult, incearca sa tintesti tancurile cand sunt cu lateralul fiindca sunt sanse ceva mai mari sa ii nimeresti daca obuzul se misca stanga-dreapta fata de centrul tintei si, daca il nimeresti, dai damage mai mult (lateralele sunt mai putin blindate). Daca totusi tancul e indreptat cu fata/spatele spre tine, ocheste in partea opusa celei care e indreptata spre tine - obuzul are o traiectorie hiperbolica, cand cade nu vine la unghi de 90, ci la unghi de 30-60 de grade (mai mult sau mai putin, in functie de tanc), si tintind spre partea mai indepartata ai sanse fie sa ii dai in turela de deasupra, fie in motor. Daca ai tinti fix central l-ai nimeri frontal, exact acolo unde orice tanc are armura mai mare. Pentru tancurile aflate in miscare, problema e mai dificila. Important este timingul de mutat tinta ca sa ai timp sa strangi reticulul cat mai mult si tancul inca sa nu fie in reticulul tau cand tragi. In functi de distanta de parcurgere si unghiul de cadere, va dura mai mult sau mai putin sa pice obuzul. Daca ai tanc cu unghi mic, traiectoria va fi mai scurta. Spor, la artilerie conteaza mult experienta practica, treptat te vei obisnui cu mecanica.
 3. Daca mergi pe linia nemteasca de TDuri descoperite (nashorn - rhm - wte100) vei avea o surpriza neplacuta fiindca in urmatorul update vor schimba WT auf E100 cu alt tanc (nimeni nu stie cu ce). Si eu recomand nemtii, dar linia cealalta cu Hetzer, jagdpanzer, jagdtiger... Fara turela, dar precise si cu ceva armura. Asa poti invata sa joci cu TDurile, sunt destul de noob friendly.
 4. Deci nu vrei sa joci cu artileria. Asa fac toate, mai putin FV304, tier 6 de la britanici.
 5. Nu cred ca va conta pe care dintre ele mergi, indiferent ca esti incepator sau nu tot vei avea de invatat cand treci pe artilerie fiindca stilul de joc e total diferit fata de tancurile normale. Alege mai degraba in functie de ce te intereseaza pe termen lung. Vrei sa joci in Clan Wars cu ele? Mergi pe linia britanica. Vrei sa nu mori atat de repede fiindca nu te poti reloca? Mergi pe cele frantuzesti. Vrei sa simti puterea tunului masiv? Mergi pe cele rusesti sau americane. Vrei un mix din fiecare? Incearca linia nemteasca.
 6. Vazand titlurile de pe primele pagini, m-am lamurit rapid ca nu merita pierdut timpul cu ele. Sunt bloguri pline de negativism, rautate, soviniste si radicale. Nu, multumesc, nu asta e atitudinea secolului 21, ci cea de acum doua secole... Eu imi culeg informatiile de actualitate direct de pe http://www.hotnews.ro/. Restul sunt povesti si propagande.
 7. Pe mine ma ia ameteala daca incerc asta, nu mai inteleg nimic din ce vad pe ecran asa... Prefer auto-target in mers daca nu e la o distanta rezonabila de mine si nu se misca stanga-dreapta fata de mine.
 8. Uite cum se face. In textul de descriere tu scrii la modul urmator: "1stadrm":http://1stadrm.enjin.com/home O sa iti apara pe pagina astfel: 1stadrm Deci intre ghilimele pui textul care vrei sa apara, iar dupa ghilemele pui doua puncte si treci direct linkul unde trebuie sa ajungi dupa click pe text.
 9. Poate sunt deplasat, dar nu cred ca te asteptai la felicitari fiind cu E100 la B1-B2 pe Prokhorovka.
 10. Salut, din pacate nu in acest moment. Mai ai nevoie sa iti imbunatatesti jocul si sa joci cu tier 10.
 11. Daca nu ai experienta libera sa folosesti pentru a debloca componentele, atunci fie folosesti un tanc premium pe care sa strangi experienta si cu gold sa o transformi in exp libera, fie ... joci tancul si strangi experienta.
 12. opripom

  Caut Clan

  1ADRM e in cautare de camarazi. Acum ne distram pe noua harta globala la brazilieni, dar pana acum o saptamana am fost pe harta globala in Africa. Daca te intereseaza, esti binevenit.
×
×
 • Create New...