Jump to content

opripom

Community Contributor
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by opripom

 1. Faza a aparut imediat dupa ultimul update, au remediat in mai putin de o zi problema. Intr-adevar, extrem de frustrant daca esti in echipa spotata...
 2. Catalin, trebuie sa ai o imagine 3D a situatiei cand tintesti cu artileria. Tu vezi de deasupra toata scena, iar punctul din mijlocul tintei e locul unde teoretic va pica obuzul, dar practic obuzul are sanse sa pice oriunde in acel oval al tintei. Deci cu cat e mai mic ovalul, cu atat va fi mai putin imprecisa tinta. Mai mult, incearca sa tintesti tancurile cand sunt cu lateralul fiindca sunt sanse ceva mai mari sa ii nimeresti daca obuzul se misca stanga-dreapta fata de centrul tintei si, daca il nimeresti, dai damage mai mult (lateralele sunt mai putin blindate). Daca totusi tancul e indrep
 3. Daca mergi pe linia nemteasca de TDuri descoperite (nashorn - rhm - wte100) vei avea o surpriza neplacuta fiindca in urmatorul update vor schimba WT auf E100 cu alt tanc (nimeni nu stie cu ce). Si eu recomand nemtii, dar linia cealalta cu Hetzer, jagdpanzer, jagdtiger... Fara turela, dar precise si cu ceva armura. Asa poti invata sa joci cu TDurile, sunt destul de noob friendly.
 4. Deci nu vrei sa joci cu artileria. Asa fac toate, mai putin FV304, tier 6 de la britanici.
 5. Nu cred ca va conta pe care dintre ele mergi, indiferent ca esti incepator sau nu tot vei avea de invatat cand treci pe artilerie fiindca stilul de joc e total diferit fata de tancurile normale. Alege mai degraba in functie de ce te intereseaza pe termen lung. Vrei sa joci in Clan Wars cu ele? Mergi pe linia britanica. Vrei sa nu mori atat de repede fiindca nu te poti reloca? Mergi pe cele frantuzesti. Vrei sa simti puterea tunului masiv? Mergi pe cele rusesti sau americane. Vrei un mix din fiecare? Incearca linia nemteasca.
 6. Vazand titlurile de pe primele pagini, m-am lamurit rapid ca nu merita pierdut timpul cu ele. Sunt bloguri pline de negativism, rautate, soviniste si radicale. Nu, multumesc, nu asta e atitudinea secolului 21, ci cea de acum doua secole... Eu imi culeg informatiile de actualitate direct de pe http://www.hotnews.ro/. Restul sunt povesti si propagande.
 7. Pe mine ma ia ameteala daca incerc asta, nu mai inteleg nimic din ce vad pe ecran asa... Prefer auto-target in mers daca nu e la o distanta rezonabila de mine si nu se misca stanga-dreapta fata de mine.
 8. Uite cum se face. In textul de descriere tu scrii la modul urmator: "1stadrm":http://1stadrm.enjin.com/home O sa iti apara pe pagina astfel: 1stadrm Deci intre ghilimele pui textul care vrei sa apara, iar dupa ghilemele pui doua puncte si treci direct linkul unde trebuie sa ajungi dupa click pe text.
 9. Poate sunt deplasat, dar nu cred ca te asteptai la felicitari fiind cu E100 la B1-B2 pe Prokhorovka.
 10. Salut, din pacate nu in acest moment. Mai ai nevoie sa iti imbunatatesti jocul si sa joci cu tier 10.
 11. Daca nu ai experienta libera sa folosesti pentru a debloca componentele, atunci fie folosesti un tanc premium pe care sa strangi experienta si cu gold sa o transformi in exp libera, fie ... joci tancul si strangi experienta.
 12. 1ADRM e in cautare de camarazi. Acum ne distram pe noua harta globala la brazilieni, dar pana acum o saptamana am fost pe harta globala in Africa. Daca te intereseaza, esti binevenit.
 13. Catalin, ai vreo lista cu moduri `ilegale`? Sau despre ce vorbim?
 14. Eu am aceleasi setari, chiar mai multe (auto-aim prin proximitate), si nu am fost banat. Deci nu e de la moduri. Iar daca e de acolo, declansatorul a fost legat de raportari.
 15. Azi am facut un unicum sa ma injure dupa ce l-am trackuit de doua ori si mi-a dat doua bounceuri... Nu pare mult, dar dupa o sesiune slaba m-a facut sa ma simt mai bine.
 16. Azi (adica ieri) a mers foarte bine, am avut o sesiune mova pe 25+ meciuri: Lucru care mi-a crescut ratingurile pe ultima saptamana sesizabil: Sper sa o tin tot asa.
 17. opripom

  Printuri din joc

  Doi asi, la doua zile distanta, plus un meci bun in FV4202. Obj 261 T29 FV4202
 18. Buba e la experienta. El apare ca fiind pe locul 3, dar asta pentru ca a primit bonus de experienta ca si cand ar fi fost in echipa castigatoare datorita medaliei primite. Fara medalie nu mai e pe locul 3 la experienta.
 19. Nu esti in primii 3 la exp, de asta nu ai facut misiunea. Vezi ca e vorba de primii 3 din ambele echipe. PS: eu am facut fix misiunea asta acum doua zile, deci functioneaza ok.
 20. Atunci se poate spune ca Dnb Zâmbeste!!
 21. Asta-i ca in bancul cu Dumnezeu, poruncile si evreii.
×
×
 • Create New...