Jump to content

flavius76

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About flavius76

 • Rank
  Recrut
 1. O intrebare de noob Am achizitionat o artilerie SU 18, dar nu stiu cum sa joc cu artileria, mai exact nu stiu pe ce tasta sa apas ca sa apara acea harta vazuta de sus. Sau trebuie ceva instalat in joc ca sa pot tinti de sus? LE Am gasit, scuze, era simplu, tasta shift , dar se pare ca nu e asa simplu de tintit, sunt niste cerculete, care trebuiesc aliniate.
 2. Multumesc, o sa raman la tastatura, pe parcurs imi dezvolt si skilul asta.
 3. Se poate folosi joystick in WOT sau tot tastatura e de baza? Ma gandeam ca mi-ar fi util macar pentru manevrarea tancului, inca nu ma descurc destul de bine pe tastatura, in special la mersul inapoi ma cam incurc, uneori in loc de stanga ma duc in dreapta.
 4. Am reusit sa montez echipamentul, eu incercam sa montez din aria Service aici era problema, nu am KV1, sunt pe linia germana, am ajuns doar pina la Hertzer.
 5. Cum se monteaza echipamentele pe tanc?, am in depozit diferite echipamente dar nu stiu sa le montez pe tanc. Ma intereseaza in special binoclul, am dat pe el 500000 si stau cu el in depozit
 6. Mie mi se intampla uneori sa traga tancul singur de nebun, astfel de cateva ori am avariat din greseala un coechipier la pornirea luptei. Acum sunt mai atent si la plecare ridic tinta in aer pentru a nu avea surprize.
×
×
 • Create New...