Jump to content

EvilUnderCover

Membru Activ
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About EvilUnderCover

 • Rank
  Soldat
 1. Incearca google! http://wiki.wnefficiency.net/pages/WN8 @yndy : Daca cer bani ca sa intri in beta si apoi sa-ti dea wipe la progres e cam mult, pt. mine ce putin. Intrucat se gaseste distractie si in WoT, voi astepta release-ul public de AW. Apoi, sa cumperi un tanc premium pentru AW e de bun simti si ar trebui sa fie de ajuns cat sa te descurci dpvd economic. Vom vedea ...
 2. Despre ce bani vorbesti? Eu am cheltuit vreo 80Eur in total, din care Type59 a fost 40Eur parca. Daca ar fi sa vand, cu type 59, alte prem de 8 (castigate) si toate tancurile de campanie, as lua ceva bani. 50Eur din castig i-as da pe tanc premium in AW, restul pe bere. = afacere. Probabil in WoT vom ramane doar pentru CW si SH, iar in AW vom face grind ca nebunii.
 3. There is no renege! Toti plecam cu 50% sanse de victorie , eu mai pierd ca e echipa naspa! : SLOBBER :
 4. Nu va mai drogatz! 2x blow-up de la full HP, Is7 si Is8, no hack, no mods, no luck, pure skill, dau fin, prea divin! http://wotreplays.com/site/1846855#self
 5. Mai bine pune-ma in spatele tau si asteapta 9 luni. La litera sugi pixu). EDIT : Poti sa citezi asta si sa ti-o pui la signature.
 6. Emilus, youtube-urile alea nu isi au locul intr-un spatiu public. Daca nu esti complet cretin, editeaza-ti postul.
 7. Absolut toti comandantii alaturi de care am jucat fac rage dupa fail in batalie cu miza, fie ei romani sau staini. Si injura si urla si blesteama si dau kick from klenu. E oarecum normal, cat timp gradul lor de implicare este substantial mai mare decat al jucatorilor. Cui naiba ii convine sa reprezinte un clan care da fail? Acum depinde de fiecare, cum se pricepe sa gestioneze un conflict. Daca ai dreptate si argumente, poti sa urli si tu inapoi. Daca nu ai, iti asumi rage-ul. Daca nu ai chef/disponibilitate sa-ti asumi, atunci cauti alt clan/commander. Nu cred ca exista situatii in care un jucator sa aiba dreptate si sa nu fie sustinut, in fata commander-ului, de catre ceilalti jucatori. Poate in Coreea.
×
×
 • Create New...