Jump to content

Mickey

Membru Activ
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Mickey

 1. Acum cateva zile il aratai cu degetul pe Supar ca vrea sa atace clanuri romanesti, iar acum te lauzi ca ai atacat F-IT (CTRL-) pe teritoriu. Nu vreau sa particip in concursul "cine-o are mai lunga" (intre romani, pentru ca nu va masurati cu strainii, cum au facut-o toate clanurile nr.1 pe Ro dinaintea voastra), vreau sa precizez un singur lucru: cat timp am fost la butoane in F-IT (CTRL-) nu am pus NICIODATA atac pe Arcan sau pe alt clan romanesc (in ciuda unora care si-o doreau), in schimb voi ati facut-o.
 2. Daca vrei sa joci mai serios iti recomand sa gasesti un clan la nivelul tau care joaca Clan Wars si Stronghold, ca sa capeti ceva experienta la jocul in echipa care conteaza in clanurile mai mari.
 3. Nume clan : [CTRL-] ConTROLL Link : http://eu.wargaming....lans/500061831/ Nr. Jucatori (02.07.2015) : 94 Persoane de contact : MickeyD, SuparTA-RE, EktRO30 Data infiintarii : 12.03.2015 TS : malinesti.ro We're not here to take part, we're here to take Control! Cerinte generale de recrutare : - WN8 2000 general, 2300 recent (media clanului) - activitate intensa in CW si SH - 4 tancuri de CW (2x t10, 2x t8) - 7 ani de-acasa Conditiile de mai sus sunt conditii optime, acceptam si exceptii. Fiecare a
 4. Am reunit [TA-RE] si [CTRL-] intr-un singur clan, respectiv [CTRL-], cu scopul de a deveni competitivi in Clan Wars de T10.
×
×
 • Create New...