Jump to content

Dnb Zâmbeste

Membru Activ
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Dnb Zâmbeste

 • Rank
  Caporal

Profile Information

 • Clan
  E de pomana intrebarea asta
 • Cont WoT
  xDnb
 1. Ciudat e ca , nu gasesc replay-ul . Am jucat 5 meciuri , cele 4 sunt , dar asta nu . Spre norocul meu , eram in pluton cu un amic si poate ca el are replay-ul. Din cate am inteles , ar fi multa bataie de cap cam pt nimic sa ma agit cu reclamatii si prostii. Daca atat il duce capu pe tipu asta , sa fie in bafta lui .
 2. Salut . Azi am intalnit un specimen roman pe wot ( DannyXX1978 ) tipul asta . ( https://postimg.org/image/udsqh3xpb/ ) Pe scurt in primele 15 secunde ale lupte a inceput sa imi umple frigideru ca joc cu arty , desi eram in acceiasi echipa , apoi direct "one shot " motivand "i hate arty " si continuand sa imi umple frigideru . I am dat report in joc , dar parca nu ma simt asa fericit ca mi a ruinat dimineata . Totusi am si lupta inregistrata . Intrebarea mea e : Pot sa ii fac un report alt undeva , unde macar sa pateasca ceva? Ca specimenele de genu sunt de toata jena. Daca cineva ma poate ajuta , sa ii fac o reclamatie undeva , astept reply . :*
 3. Voi aveti mai mult gold decat am eu silver.. so sad for me. Off topic. Vad ca revina drama . Pana maine dimineata prevad inca vreo 5/6 posturi pline de amuzament.
 4. Off topic : Ce plictiseala prin topicu asta de cand nu se mai cearta nimeni / sau lauda cineva.. On topic: felicitari
 5. Ce e cu lacatu ala sub free xp? Nu de alta dar mie nu imi apare )
 6. Client sd , toate pe minim , se vede asa -> http://postimg.org/image/gjx5luprz/
 7. Vax , practic te'ai facut de cacat cu o simpla afirmatie.
 8. Daca echipa e praf , degeaba dai tu..
 9. Intampin acceiasi problema. Daca dau 2/3 refresh'uri si / sau il las 5 minute isi revine.
 10. 3 secunde . Bulldog'u il mananca pe paine ..
 11. Astept o comparatie cu tog. De asemenea chestiile astea mi se par exagerate. elc amx o sa se distreze maxim cu cele de tier 5/6 .
 12. https://www.facebook.com/1653001311600855/videos/1653043204929999/jur ca am murit cand am vazut video asta.
 13. Tre sa recunosc ca mi'ai pus un zambet pe fata.
×
×
 • Create New...