Jump to content

eugenes123

Membru Activ
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About eugenes123

 • Rank
  Caporal

Profile Information

 • Clan
  TERO
 • Cont WoT
  eugenes123
 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

532 profile views
 1. Vrei sa faci parte dintr-un grup, sa ai cu cine si ce discuta te asteptam alaturi de noi
 2. Mai greseste omul acuma ce ar tebui sa fac cum fac altii si sa ma iau de tine??? Sa tii minte numele astea in caz ca o sa joci spanzuratoarea cu cineva ca sigur il faci
 3. cred ca gresesti la ce te referi tu se numeste Falco subbuteo -soimul randunelelor... Si nu exista nici o subspecie soim carpatin.
 4. Awa tocmai ca ei au refuzat oferta voastra de a veni in "comunitatea arcan", si te cam ataci, sclavi pe plantatie poate aveti voi dar la noi oricine este liber sa vina sau sa plece, noi intram sa jucam sa ne simptim bine ca si colectiv. Iar recrutarea unor jucatori din alt clan este o dovada in plus se inginfare a celor "unicum" si lipsa de respect pentru celelante clanuri (asta este parerea mea). De ce va pleaca oameni din clan nu va intrebati????? si Nu imi zice vrajeli de genul pleaca la un clan mai bun sau nu sunt destul de buni pt clan ca asta chiar nu o crede nimeni. Datorita unor oameni ca mine sunt jucatori care intra cu placere si joaca cu placere nu numai pt wn8 si terirorii dar vad ca ai uitat ca acesta este doar un JOC. Iar cu sfaturile o sa continui atit timp cit o sa cred ca am ceva de zis si/sau un jucator de ajutat asa ca obisnuiestete cu asta. Si cu asta am incehiat discutia cu tine.
 5. @eugen : Inca odata te intreb : cine sau ce te recomanda sa dai sfaturi ?? Esti cimentat comander in clanul ala ?? te omoara cineva daca iesi din clan sau renunti la functie ? Terminati-va cu prostiile astea , tot ce aveti in cap sunt functiile care in general vin cu putere ...tipic romaneste Un sfat e binevenit de la oricine, nu e obligat nimeni sa il asculte. Ma recomanda cele 31k lupte si un wn8 de 1339.(nu sunt asa impresionante ca ale tale, dar nici ultimul noob nu sunt) cine vrea sa asculte sfaturile mele e ste liber sa o faca, cine nu poate sa ma ignore. Nu sunt cimentat in clanul asta dar cind am post propus comandant clanul era in pragul desfintarii si cred ca am reusit sa ii unesc pe baietii din clan si sa aducem alti jucatori. Renunt si maine la functie daca cei din clan doresc asta. Nu tipic romaneste e sa tot comentezi. de ce nu comentezi cind ofiterii recrutori ai comunitatii arkan umbla si incearca sa recruteze oameni care sunt in alte clanuri asta e ok??? Pentru ca suntem mai mici trebuei sa tacem din gura ca sa nu se supere nu stiu eu cine???
 6. daca esti tot asa de documentat afla ca nu eu am infiintat acest clan am fost numit ca comandant al clanului acum aprox 6-7 luni in care incerc sa fac ceva si singurul lucru care am observat in acest joc ca statisticile conteaza mai mult ca omul, iar cind incerci sa dai un sfat iti sare toata lumea in cap.
 7. bine awa ai dreptate am gresit cind am zis ca nu ai jucat cw , greseala mea ca nu caut la toti cei care posteaza numele din joc pt ca nu il au pus la profil, asta este greseala mea. la "provocarea" ta ti-am dat un raspuns , si cred ca nu iti convine sa faci un draw si sa pierzi meciul. Noi cei din clanurile mici nu ne prea intereseaza dar pe voi cei din clanurile mari sa pierzi un meci in modul de a te baricada in baza mi se pare penibil dar na fiecare cu strategia lui. oricum cu asta pun punct acestui forum. Am o intrebare pt tine awa citi jucatori cu wn8 de 400-500 aveti voi in clan ??? Spui ca rate-ul vb singur este ff adevarat dar joaca cu jucatori cu nw8 de 1500+ si joaca cu jocatori cu un wn8 mediu de 600-700 (pe care incerci sa ii inveti sa fac un sidescraping, un spot pasiv sau activ-, care nu stiu sa faca focus fire pentru ca nu stiu) si vb dupa aia.
 8. lol awa, Sa inteleg ca te-ai atacat cind am zis lui tanknoobcomander ca strategul nu are nici o treaba -sa fii tu ala??? Si cind postezi lucruri de genul "Si cu ce faci tu push pe harti cum sunt ensk/himmelsdorf/wide park/ruinberg??? cu type 64 ? daca esti pe atac si inamicul s-a inchis in baza cu O-I cu ce le scoti de acolo ?cromwell? type ? Cu ce spargi un def de 7 O-I pe himmelsdorf daca nu tot cu O-i ? sa inteleg ca asta e strategia meretului ARKNE se baricadeaza in baza???? Chiar nu iti este rusine?? ce te-a deranjat faptul ca am zis ca "se vede ca nu ai jucat cw, la cw in caz de egalitate pierd amindoua echipele fiecare echipa trebuie ori sa ia baza adversa ori sa omoare toata echipa adversa, cind 7 oi stau si fac def sigur pierd meciul, pentru ca daca ii vezi ca fac def ori ii hartuiesti ori ii ataci pe la min 2-3 cu 5-6 tancuri, iar celelante tancuri le ascunzi pe harta in caz ca cei care ataca mor, iar tu cu oi iar pierzi jocul, pentru ca nu mai ai timp sa ei baza." citeste pana la sfarsit nu numia ce iti convine tie, Eu spre deosebire de voi incerc sa explic cite ceva (cit stiu si eu) nu stau si sar la gitul celor care posteaza doar pt ca au statistici mai proaste. pentru cam asta vad ca se intampla pe acest forum. nu vad pe nimeni dintre jucatorii avizati sa incerce sa ajute, respect pe cei din arkne si din clanurile mai bune care problema voastra in mare parte e ca vi sa urcat la cap si nu acceptati critici sau alte treburi. Si cu asta am incheiat. rugamintea pentru un admin sa strearga toate postarile mele ramine.
 9. awa te rog uita-te de la pag 11 si zi-mi si mie cu ce rahat am aruncat,
 10. lol omul zice ca clanul ia cerut sa joace cu tancul vopsit si cu gold , si sa intre in antrenament - eu am incercat sa ii explic care e rolul lor dupa parerea mea. bine ca sunte-ti voi foarte avizati sa da-ti sfaturi. nu am vazut nici un sfat numai lot la misto.... tipic romanesc
 11. Daca clanurile de "unicum" au jucatori care nu au nvoie de antrenamente, noi cei din clanurile de "noobi" avem pentru a ne forma echipele de cw. credeam ca acest forum este pentru comuniteatea wot romania dar se pare ca e doar pt clanurile de elita. ca urmare a acestor lucruti rog un admin sa stearga TOATE postarile mele. si scuzati de deranj.
 12. pana relativ de curand nu am avut un strateg cit de cit ok si s-au incercat mai multe chestii, echipe, dar na daca esti tu maestru explica tu cum joci cu oi-ul
×
×
 • Create New...