Jump to content

gladyator82

Membru Activ
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

About gladyator82

 • Rank
  Caporal
 • Birthday 04/08/1982

Profile Information

 • Clan
  3_X_S
 • Cont WoT
  Gladyator82
 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

609 profile views
 1. Caut ts pt clan. Sa nu fie mai mult de 2 clanuri pe acel ts. Mulțumesc
 2. Clanul 3_X_S recrutează jucători activi de wot, cu posibilitatea de a sta pe ts când sta pe WoT. Wn8 minim galben. Singura regula este stai pe joc stai și pe ts. Mulțumesc și va așteptăm.
 3. Nume Clan:3_X_S Adresa spre pagina principala a clanului:http://eu.wargaming.net/clans/wot/500062875/?utm_source=global-nav&utm_medium=link&utm_campaign=wot-portal Numar de jucatori (in data de ..):56/14.06.17 Persoane de contact:gladyator82 Data infintarii clanului:08.04.2015 Program de comunicare (ex. TS, RaidCall):vip1.Ts3shield.com:10132 Alte informatii referitoare la clan:+18 toți membrii. Doar astăzi dacă ai peste 18 ani, ai un wn8 recent(ultimele 30 zile) peste 1500, aplica la clan sau da mesaj pe joc și Esti acceptat imediat, indiferent de wn8 general.
 4. 3_X_S te așteaptă, clan cu medie de vârstă 30 ani.
 5. 51 membri așteaptă noi colegi tanchisti
 6. Bună ziua șefu (vb cu ala care citește... Da da, cu tine nu rade la pc aiurea), recrutam și noi ceva jucători de WoT, romani(și țigani, dacă nu fura fer de la tanc) care sa aibă habar de un program numit ts(nu e prescurtarea de la transsexual, deși numele clanului e XXX) Și pe lângă sa mai știe sa și joace cu butoanele de la tastatura ( doar cu asta jucați, nu va gândiți ca sunteți super eroi în tancuri). Mai sunt și niște numere, ca de, ca la pârnaie fiecare are un număr, cică wn8 se numește... Ne interesează de la 1200 în sus(dacă ziceam 1000 părea nasol, dacă scriam 1500 2000 ziceați ca vreți și bani, oricum niciodată nu e mulțumit romanul), deci cât mai multe numere ai la wn8 e mai bine.Acu dacă tot ai stat sa citești atât ai vrea sa vezi și ca ți se da ceva, doar ca noi nu dam nimic, nu suntem PSD, nu avem găleți, ulei... Etc.. Vrei sa vii aplici la clan sau dai mesaj în joc mie, Gladyator82 nickname(sa para mai smecher nick, ca de am văzut destui traficanți cu acadele, bomboane, nea Vasile bețivu, și altele). http://eu.wargaming.net/clans/wot/500062875/?utm_source=global-nav&utm_medium=link&utm_campaign=premium-shop aici e un link pt clan, eu am făcut clanu de ziua mea pe 8 aprilie 2015, suntem vreo 58(eram mai mulți da Mam jucat la butoane cu vreo 20) .te aștept în clan. Hai pa.
 7. Clanul _M_ cauta un alt clan sau grup de jucatori in vederea fuzionarii pentru a participa cu regularitate la cw si lupte pentru fort. Jucatorii trebuie sa aiba minim un tier 6 si 8 si sa fie prezenti pe ts3 pe durata cand sunt pe joc, indiferent daca sunt cw, fort, plutoane sau lupte individuale. WN8 MINIM 1000 VARSTA MINIMA 18 ANI Mai multe detalii va rog discutam pe ts.lasati mesaj in joc gladyator82. Multumesc.
 8. dupa cum am iesit din wot romania pe facebook pot iesi si de aici fara probleme...fac ceva pe warningurile tale ,daca tu ai avea un clan si tiar da jucatorii mesaje ca ii streseaza un idiot sau altu ce ai face?ai incerca sa vb cu cei care fac probleme...insa daca tu esti de acord cu aceasta politica e problema ta,nu sunt proprietatea nimanui dar daca au ales un clan(eu cel putin) respecta decizia lui si nu il frec la cap zilnic sa vina la mine...
 9. TREBUIE SA SCRIETI SI FURT LA PROFILUL CLANULUI...SE PARE CA POLITICA VOASTRA ESTE SA FURATI JUCATORII ALTOR CLANURI,DUPA CE UN EXECUTIV A DAT MESAJE IN CLANUL MEU JUCATORILOR,INCLUSIV MIE ,AM DAT SI EU MESAJ COMANDERULUI SI CE CREZI...LA FEL DE DESTEPT CA SI EXECUTIVUL,ASTA E POLITICA QUIET.PACALICI CARE NU SUNT IN STARE SA ISI FACA UN CLAN DECAT DIN A LUA JUCATORII ALTORA.PATETIC. Ai un punct warn pentru off-topic si un punct warn pentru injurii ( total = 2) . Nu inteleg de unde frustrarea asta ca, vezi doamne, de ce luati jucatori din alte clanuri ? Jucatorii aia sunt cumva proprietatea voastra, ca si clan? Nu sunt liberi sa vina/plece unde si cand vor ?
×
×
 • Create New...