Jump to content

primusamurai

Membru Activ
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About primusamurai

 • Rank
  Soldat

Profile Information

 • Clan
  IMF
 • Cont WoT
  primusamurai

Recent Profile Visitors

1,439 profile views
 1. Green Book. Povestea reală a unei prietenii improbabile dintre un pianist de culoare şi un italiano-american dur pe care cel dintâi îl angajează ca şofer şi asistent personal. Unde? În America anilor '60, unde rasismul şi prejudecăţile încă erau o normalitate. Pianistul Don Shirley şi şoferul său, Tony "Lip" Vallelonga, au fost personalităţi publice, Tony Lip ajungând, după evenimentele din film, un actor destul de cunoscut la Hollywood (a debutat în Naşul, a apărut în Goodfellas şi în serialul The Sopranos). https://www.imdb.com/title/tt6966692/
 2. The Terror. Inspirat de o poveste adevarata "The Terror" se concentreaza pe o periculoasa expeditie a Marinei Navale Britanice intr-un teritoriu inca neexplorat. http://www.imdb.com/title/tt2708480/
 3. un pic ciudat patrol duty cu Waffenträger auf Pz. IV
 4. Patriots Day - http://www.imdb.com/title/tt4572514/ - Patriots Day este relatarea atacului cu bomba de la Maratonul din Boston din 2013. Povestea prezinta rezultatul atacului, cat si vanatoarea care a urmat apoi pentru prinderea teroristilor responsabili. Un film brutal de adevarat, sangeros si captivant. Il recomand cu incredere.
 5. Arrival - http://www.imdb.com/title/tt2543164/ - Coloana sonora, scenariul, prestatia actorilor - Un film superb ce nu trebuie trecut cu vederea. Hacksaw Ridge - http://www.imdb.com/title/tt2119532/ - Filmul lui Gibson spune povestea contestatarului adventist Desmond Doss, care a refuzat sa ucida sau sa poarte arme datorita convingerilor sale religioase, dar a servit ca medic, alaturi de americanii care au luptat impotriva japonezilor in Pacific. Merita vazut !
 6. Paun Catalin - https://www.facebook.com/catalin.paun.186 . Am dat like si share.
 7. ieri am dat un ammorack de toata frumusetea. sper sa va placa. : COOLGLARE :
 8. Munții în flăcări (1980) - 1848, Transilvania. Avram Iancu ridică o oaste de ţărani pentru apărarea drepturilor naţionale, în timp ce Nicolae Bălcescu încearcă împăcarea.
 9. http://www.imdb.com/title/tt0085862/ Lone Wolf Mcquade si http://www.imdb.com/title/tt0090927/ Delta Force Cele mai bune filme ale lui.
 10. The Water Diviner - 2014. nota 8.5/10. În deşertul australian fermierul Connor (Russell Crowe) este celebru pentru modul în care găseşte apă. Visul lui Connor este să-şi crească bine cei trei fii, iar viaţa lui este distrusă când, trimişi pe frontul de la Gallipoli, băieţii nu mai dau niciun semn acasă. Connor va călători în Turcia pentru a descoperi ce s-a întâmplat, dar oare mai este vreo şansă să îşi găsească fiii în viaţă? https://www.youtube.com/embed/8CkLC4Zr2Mw"
×
×
 • Create New...