Jump to content

maximtank1

Membru Activ
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

About maximtank1

 • Rank
  Soldat

Profile Information

 • Clan
  WHO
 • Cont WoT
  maximtank1
 • Gender
  Not Telling
 1. Caut echipa de esl pentru cupe de 3v3 si 7v7. Joc fara moduri si am esl wire instalat. Tancuri in garaj: T110e5, E100, IS7, IS4, OBJ140, T62a, bat chat, T54LTW, IS3. Nick i joc cat si pe esl : maximtank1
 2. Ma incadrez in standardele echipei? Am in garaj: IS4, IS 7, 110e5, E 100, OBJ 140, T 62A, BAT CHAT, T 54LTW.
 3. am in garaj is3 cu 3 skil-uri pe echipaj, 110 cu al 4-lea skil in formare, si t 54 ltw. Ma intereseaza 3v3 si 5v5. Stiu regulile din esl, am wire instalat si nu joc cu moduri.
 4. se poate inchide. multumesc.
 5. Caut clan activ la CW si SH.
 6. care dintre cele doua tanculete premium vi se pare mai atragator? M-ar atrage skoda, cel putin pentru luptele de SH tier 6, maiales ca am deja in garaj un t 37 light.
 7. Care vi se pare mai bun, ca si achizitie. Ca si crew trainer-e am pentru nemti t25, pentru rusi mathilda IV, la fracezi nu am nimic. Se merita cd?
 8. Ba tata da mari proxeneti s-au facut astia de WG. Cum faci o misiune cum i-ti trimite o fetiscana in baraca la osteni.
 9. Deci tu sustii ca statisticile pe T34 tier 5 sunt la fel de obiective ca cele de pe t 62A sau OBJ140? In mare, daca e sa privim lucrurile asa toate cele trei tancuri enumerate de mine au cam aceleasi caracteristici la tun ( rata de foc buna, DMG mic, Acuratete mare atat din mers cat si in snipe, DPM farte bun ) singura diferenta este ca la tier 5 majoritatea jucatorilor sunt rosii iar la tier 10 majoritatea sunt galbeni/mov. P.S. Postul in cauza este pus de dragul conversatiei, pentru a detalia cele prezentate in postul meu anterior: se prefera un WN facut cu helkat ( dat drept exemplu fiind stiut faptul ca se folosea in trecut tanculetul asta pentru wn farming ), sau se foloeste wn-ul ca statistica informativa petru anumite tancuri/categorii de tancuri?
 10. Vad multe conturi noi pe forum, cu nick-uri in joc create foarte recent dar cu un wn-8 de albastru, cel putin. Intreb ca idee ( nu am de gand sa-mi fac cont nou sub nici o forma ) ce preferati la recrutare in clan: un cont nou cu wn de albastru si ceva tancuri de tier 6, poate unul de tier 8 sau un alt cont al aceluiasi om cu wn-8 galben dar cu 3-4 tier 10, minim dublu de tier 8 si o gasca la tier 6? La urma urmei cunostintele omului tot la fel sunt, indiferent de contul cu care joaca. Mai exact intrebarea este: ce se cauta: un jucator cu multe tancuri si cinstit sau un jucator cu ,, operatii estetice ca Madona"? P.S. Movalaii pur sange se exclud din categorisirea de mai sus!
 11. numele de pe foum si numele de la semnatura sunt identice cu profilul din joc. Daca vrei info despre tancurile din garaj: tier 8 - 110 cu 2 skil-uri complete al 3-lea la 92%, t 54 LTW cu 2 skiluri complete al 3-lea 94%, la tier 6 T37 si MT25 ambele cu echipaj la aprox 95% din primul skil.
 12. Caut echipa romana de Ranked Batles
 13. Din cate stiu eu primii 4500 de jucatori au primit tancul gratis, iar tu esti pe 2466. Nu inteleg de ce zici ca nu erai eligibil.
 14. maximtank1

  Printuri din joc

  In sfarsit am luat si eu masterul cu saracia asta mica
 15. si eu tot la e 100 ma refeream. Am adus in discutie E100 ca tanc avantajat de acest nerf, tu ai spus ca nu sio ia chiar asa grav, dupa care ai spus ca joci full heat, iar eu am dedus ca joci full heat cu E100. In cazul in care am inteles gresit i-mi cer scuze, si oricum nu cred ca este benefic sa joci full heat indiferent de tancul cu care esti. Dar asta este parerea mea si sincer nu urmaresc sa intru intr-o alta polemica legata folosirea munitiei gold ( nu de alta dar sunt destule discutii pe forumuri cat sa cuprinda si vopseaua de pe varful obuzelor), asa ca ceo fi o fi si cu nerful asta. Vorba poetului ,, bucurosi le-om duce toate".
×
×
 • Create New...