Jump to content

Sorin Ionuț

Membru Activ
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Sorin Ionuț

 • Rank
  Caporal
 • Birthday 09/16/1991

Contact Methods

 • Skype
  sorinel-ionut

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. "Nu suport sa stau pe loc" ) si atunci la ce iti foloseste manca-ti-as plasa de camuflaj si telescopul pe tanc daca tu nu stai pe loc?
 2. G-unit sau Florin Petru, inteleg ca fiecare alege ce-i place, si mie imi place plasa de camuflaj, binoclu si CO2 spre exemplu, insa aici nu e vorba de pret si de ce si cum iti place, ideea e care iti sunt cele mai utile si performante pentru tancul respectiv. Esti primul pe care il aud ca pune pe un tanc greu plasa de camuflaj si asta ma duce direct cu gandul la cat de camper si noob esti in joc si asta ma irita. Plasa de camuflaj se pune pe arty sau td-uri si ajuta la campat specific in general arty si apoi td. Binoclu e mai flexibil sa zicem. Incarcator, ventilatie si stabilizator sunt cele
 3. Stiu ce e ala clan war caci am jucat, cat despre atentionare... ma amuza la fel de tare cum ma amuza si lauda ta. Intrebare: de ce nu te mai lauzi acum peste tot cum o faceai inainte?
 4. eu nu am clan, am intrat de distractie de cateva zile, e diferenta nu ma pasioneaza clanwars
 5. Poza spune totul, astept laudele! Asa-i ca-i foarte TA-RE ce vedeti?
 6. ai auzit de CTRL+C si CTRL+V ?
 7. de hellcat ce zici, le-as alege fara sa ma gandesc
 8. cel mai popular tanc de pe server kv-1s si cel mai frecventat tanc de catre noobi,
 9. Poti doar in echipa cu tine, la pluton de maxim 2 prieteni si cu tine 3. Sus unde dai Battle sau cum ai tu acolo in ce limba, exact sub buton ai posibilitatea sa alegi lupta standard, pluton..etc. Alegi pluton, dai invitatie prietenilor online din lista ta de prieteni, daca ai si astepti sa intre, sa bage tanc si dai battle. Nu cred ca e necesar sa-ti fac poze la fiecare click care trebuie sa-l dai.
 10. om, merci, chiar vroiam sa-mi clarific asta si mi-a sarit din ochi cand am cautat. scuze de spam!
 11. Invitatie in clan nu in joc. Vezi ca erau niste postari pe forum cu clanuri care fac recrutari mai de jos, aplica acolo
 12. te-as intreba de ce, dar mi-e frica de ce raspuns imi dai
 13. asculta melodia asta poate intelegi ceva http://www.youtube.com/watch?v=w-gNSBbBA2A
×
×
 • Create New...