Jump to content

Raffy5

Content Creator
 • Content Count

  501
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

About Raffy5

 • Rank
  General

Profile Information

 • Clan
  -
 • Cont WoT
  Raffy5
 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

2,452 profile views
 1. Cica ar fi dat fail patrioatele. http://www.news.com.au/technology/innovation/military/us-patriot-ballistic-missile-defence-system-may-have-failed-over-saudi-arabia/news-story/c2cb4990ae494f5723db3169694e429a
 2. Eu am un Asus VG278HE 27 - are 144hz si e 3D ready parca. Il am de ceva timp dar nu am testat nimic 3D cu el dar Aus zice asa: E 27" - destul de mare zic eu, poate cat trebuie, daca vrei mai mare vezi poate au alte modele. https://www.asus.com/au/Monitors/VG278HE/
 3. Baga si nr de lupte, ca asa nu te crede nimeni.
 4. :Popcorn: Lenea prea mare sa caut un gif/poza/img etc... , asa ca folositi-va imaginatia.
 5. https://www.kotaku.com.au/2017/12/world-of-tanks-turns-1-0-next-year/ http://au.ign.com/articles/2017/12/23/world-of-tanks-update-10-will-be-a-true-game-changer Care au engleza de balta - goagle transalte pls.
 6. Si alti care ar vrea sa mai joace dar nu au cum....Pfffff, dar nu am de gand sa o i-au de la 0...... mama lor de wargaimisti.
 7. RO-RB Primul clan in care am intrat. La acel moment nu stiam nimc despre CW, GM etc... Tanculetele erau modul de relaxare dupa o sesiune nasoala de Dota. Jucam airsoft si pe un forum de airsoft am citit despre Ro-RB, Awa spunea ca e caln romanesc ce se apuca de CW, aveau provincie in Africa etc... Asa ca hop si eu in Ro-RB cu E75-ul la CW vs b-c-uri. Fun times. Apoi o mare parte din Ro-RB a plecat in KRT - asa am ajus acolo. KRT Primul clan romanesc mai serios cu care am luat si tanculete in campanii si mini campanii. A fost bine pana nu a mai fost WHO A
 8. Lectura usoara de seara: http://wiki.wargaming.net/en/Battle_Mechanics#Spotting_Mechanics
 9. Poate asa nu vizitam oftalmologul dupa ce citim tot peretele cu text.
 10. Unde am zis eu ceva de Wn8-ul lor? Si zamo din cotcodacus vede mereu Wn8, Wn8, WN8..... Mai des il vad pe el cu "am batut clanul X care are WN-ul mai mare si bla bla bla".
 11. Dar sa ai win rate la SH de toata jena si sa te tot lauzi ca faci si dregi si rupi tot nu e cam LAME? Sau sa te lauzi ca acel loc 6 cand ursi mari dormeau a fost pe bune, ca e clanul bun, desi clanul avea 45%WR pe tot sezonul, ca mai apoi in urmatorul sezon sa joci pe GM cum face Dinamo in CL??? Nu e LAME??? Inteleg ca pentru cotcodacus cand castiga e zi de sarbatoare, dar macar sa fim realisti.
 12. Si unu din cotcodacus face spume ca nu au iesit webezei din mountain pass. Ca doar trebuie sa joci dupa cum vrea cotcodacus, nu?
 13. Normal, e vina voastra ca au pierdut ei. De ce nu ati iesit la bataie fricosilor, ca el doar vroia sa testeze puterea voastra ofensiva. Pfffffffffffffffffffff, un geniu pustiu si neinteles acest zamo din maretul Cotcodacus. In alta zi o sa spuna ca de ce ati avut set-up try hard la CW ca doar sunteti clan de 2.2k si cotcodacus abia de 1.5k. Sa va fie rusine.
 14. Degeaba baaaaaaaaaaaaaaaaaaa, astia fac def pe Mountain pass, cine a mai auzit asa ceva?????????????
×
×
 • Create New...