Jump to content

Datcu Cristian

Membru Activ
 • Content Count

  89
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Datcu Cristian

 • Rank
  Caporal
 1. E posibil in cazul in care pe conturile respective sunt tancuri premium de tier mare primite sub diverse forme (coduri bonus, cumparate, etc). Sau s-a dat reroll la cont, raman numai tancurile premium, eventual gold si contul este pus in vanzare. Pentru cumparator e o afacere ca are tancuri premium la pret mai mic decat cel oficial
 2. Eu tancuri premium nu-mi iau musai pentru joc ci pentru credite . Cum am pierdut cateva zile ma gandeam sa iau si niste token-uri dar daca nu-i premium ci doar special, cum sunt tancurile de la campanii, ma las pagubas.
 3. Daca nu-i premium nici nu ma mai stresez. Si asa am pierdut 4 zile si trebuia sa cumpar token-uri.
 4. La VK-ul ala de 8 heavy cupola comandantului nu-i weakspot? Am tras cu t32 cu gold si nu a intrat. Oricum T32 a ajuns prostul satului sta la turela si se uita ca altceva nu poate sa faca decat daca are in fata unul dintre tancurile "vechi". La Leopard PTA e bunisor noul gun depression, se simte da' tot isi i-a dammage la module la greu.
 5. Acum mi-am adus aminte, un clan in care am fost mai demult avea si el bounty pus pe capul celor de la QUIET. Ceva referitor la mesajele de recrutare trimise. Nu prea m-a interesat subiectul, desi la un moment dat am omorat unul (era adversar) nu am cerut gold-ul. P.S. din QUIET am un jucator la lista de prieteni, tip foarte OK si corect
 6. "Maus- Răspândirea armelor în timpul rotației corpului navei. " - cu adevarat vapor.
 7. Am eu o banuiala ca Apollo s-a referit la modul care transforma stingatorul manual in stingator automat . E un mod ilegal dar care nu prea ne afecteaza pe cei ce nu-l folosim doar cine il foloseste economiseste credite.
 8. Lol nu se mai poate ataca un clan anume. Pui atac si te rogi sa nu nimeresti cu FAME. Bulangii strica E5-ul :(.
 9. Dar cum s-a aflat lista ? Ca se spunea ca nu o sa se publice nume. Imi pare rau ca nu i-am notat undeva pe toti cei ce pe care-i banuiam de moduri ilegale sa vad daca apar in lista(nu era o lista foarte mare totusi).
 10. Eu credeam ca-s timpit sau am mouse-ul stricat.
 11. Eu am inteles (posibil sa ma insel) ca cei din primul val de ban-uri au fost cei pentru care WG a fost 100% siguri ca au folosit moduri ilegale (cei 2 banati pe care-i cunosc foloseau cocktail de moduri ilegale nu doar aimbot). Probabil celorlalti le-au mai dat o sansa. Sunt sigur ca foarte multi si-au dezinstalat modurile dupa chestia asta, asa ca in valul 2 nu ma astept la un numar foarte mare de banati iar ban permanent isi vor lua doar retardatii care nu inteleg nimic din cele 7 zile de pauza primite cadou. L.E. m-am uitat pe lista, foarte trist ca-s multi romani, as putea spune
 12. Nu are. Dar el nu stia asta si pentru mine a fost amuzant ca tot explica ca el nu-i cheater. L-am linistit cand i-am spus ca nu mai poate sa injure in scris o saptamana.
 13. Taci mai omule ca te crede lumea si mai rau faci cu ce ai spus. P.S. un coleg si-a luat ban pe chat si bietul de el ne explica ca el nu foloseste moduri, ca sa nu-l credem cheater. Cand m-am prins ce a patit m-am inecat cu cafeau de ras. Cica banurile astea pentru moduri nu vor fi anulate sub nici o forma dar celelalte puteau fi contestate? De curiozitate intreb.
×
×
 • Create New...