Jump to content

Sebastian Vasilică

Membru Activ
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Sebastian Vasilică

 1. Salut tuturor, Sunt în căutarea unui clan care nu are prea multe pretenții și nici cerințe. După cum se vede în imagine, deocamdată nu prea am avut zile bune de-o bucată de vreme, dar asta nu înseamnă că nu știu să joc. Orice comentariu de bun-gust e bine primit! Vă salut!
 2. Incearca sa te dai model altcuiva, nu mie. Nu amenint, ci doar iti atrag atentia ca ceea ce-ai scris mai jos are caracter jignitor si denigrant si ar fi bine sa n-o mai faci pe viitor (Pe mine ca invidivid, nu ma incalzeste cu nimic alte jigniri ieftine).
 3. Eu spun sa-ti mai analizezi modu' de a spune ca as fi traseist. Si din cate vad...nici tu nu mai faci parte din clanu' DOGE. Ofera consultanta despre traseim altuia inafara de mine, te rog frumos. Apropo, nu conteaza data, conteaza mesajul pe care l-ai scris si interpretat in diferite moduri.
 4. Eu iti recomand cu cel mai mare drag sa te informezi inainte sa ma jignesti. Nu ti-am zis absolut nimic, nu te cunosc, nu cunosc performantele clanului din care faci parte, nu am facut pana acum nici o obiectie in ceea ce te priveste pe tine, ca player sau ca om...doar o rugaminte am la tine: nu te apuca sa ma jignesti daca habar n-ai ce pot face. Motivele sunt multiple pe care am plecat din mai multe clanuri, inclusiv cele mentionate de tine mai sus. Te rog, nu-mi tine prelegeri despre playeri "care nu te poti baza" (citez) daca nu-l cunosti. Pe viitor, un recruitment officer ar trebui s
 5. N-am nimic de zis de RARMY, am actionat doar din bunul-simt pe care-l am si am decis sa ies pe motiv de inactivitate...nu inteleg unde-i problema.
 6. caut in continuare un clan. (deocamdata nu pot discuta pe joc prin PM-uri deoarece am ban - pentru orice oferta, PM aici sau comment la topic)
 7. din nou, caut clan asa ca de...ultimele zile din anu' asta )
 8. dap, si asa e un pret care nu e pe meritul contului fa un calcul cam la cat ar ajunge doar tancurile premium +type 59-ul care nu se gaseste asa usor
 9. Uite care-i problema... eu nu vad nici o adresa de TS pe care sa intru si eu inca mai astept, dar cred ca o sa spun pas de la atata asteptat. O zi buna iti doresc!
 10. Inca mai caut un clan decent si activ Astept ofertele voastre
 11. Salut, am vazut ca m-ai contactat aseara. Daca mai este valabil mesajul de aseara, imi poti lasa o adresa de TS.
 12. Hei, asta e alt cont... pentru acest cont caut clan ) celalalt e de vanzare.
 13. Back on business si inca mai caut un clan serios
 14. Salut, am o simpla intrebare pentru tine...in afara de arty m53/55, ce tancuri de 9 mai ai prin garaj?
 15. Baieti, deocamdata stau pe tusa o perioada de timp deoarece am facut un ticket pentru reroll...chiar daca nu sunt adeptul acestei metode, am decis ca-i mai ok sa ma apuc de munca serios, nu de ramasite. Asa ca va multumesc pentru oferte, o sa mai treaca ceva timp. Pana atunci, mult succes tuturor
 16. http://eu.wargaming.net/clans/500043094/?utm_campaign=wot-portal&utm_medium=link&utm_source=global-nav Oricand doresti
 17. Atunci la fel de bine pot considera aceasta discutie ca fiind incheiata. Poti sa inchizi topicul daca deranjeaza.
 18. Stefan, NLR te asteapta daca vrei http://wot-life.com/eu/clan/NLR-500043094/
 19. Multumesc...deocamdata sa vad cum decurg lucrurile.
×
×
 • Create New...