Jump to content

Liviu_2_1

Membru Activ
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About Liviu_2_1

 • Rank
  Plutonier

Recent Profile Visitors

1,036 profile views
 1. Salut, Ai grija la explicatii! Incurci turela cu hull! (la comparatia intre cele trei HT).
 2. Salut, Desfaci arhiva si copiezi vehicles in res_mods - 0.9.17.0.3. Daca mai este un vehicles acolo accepti sa suprascrie.
 3. Liviu_2_1

  IT/PC

  Si eu prefer desktop-urile pentru jocuri, (am si laptop care duce jocuri) pentru ca le configurezi cum doresti si cand doresti!. @Chevy: In general, la bucatarie si in pat se petrec alte activitati, decat la birou! Oricum biroul este mai universal si se pot petrece si celelalte activitati!
 4. B-C 155 58 HE 429 M40/M43 HE 721
 5. Daca pentru cont, tancuri premium se pot discuta multe, pentru PC, NU! (de aceea se numeste Personal Computer). Modurile lucreaza pe PC, iar spre server se trimite un semnal identic cu acela care se trimite cand apesi o tasta, combinatie de taste, etc.(exemplu, extinctor manual vs automat). Pentru a detecta folosirea de moduri trebuie, ori sa arunce un ochi in PC-uri, comitand o ilegalitate, sau sa urmareasca toate replay-urile!. Caz in care le urez: spor la lucru!!!. Chiar daca este jocul lor, EULA lor, WG-ul lor, in PC-ul nostru nu au ce cauta!!!. In caz de litigiu trebuie sa arate cum au descoperit ca cineva a folosit moduri interzise de ei!. Nu incurajez folosirea de moduri, dar este inadmisibil ca cineva sa-ti cotrobaie prin PC, cum ca cauta te miri ce, printr-un joc de al lui.
 6. In primul rand este destul de greu sa monitorizezi res_mods, cand acesta este sters si inlocuit cu cel care contine un mod!. Modul ia informatia de pe server o prelucreaza, dupa care trimite spre server aceeasi informatie, care este timisa in mod normal de joc, de la tastatura. (comanda foc, stingere incendiu, w,s,a,d, etc.). Daca faci un program care trimite alte info, de monitorizare, culegere de date, etc... este ilegal!!!, chiar daca este jocul lor. (adevaratul hack!, greu de dovedit ca monitorizeaza doar res_mods). Pe fisierele din PC-ul meu, eu sunt proprietar indiferent de conditii!. Bineinteles ca raspund pentru ele, dar nu in fata WG!. Nu au decat sa scoata, res_mods si rezolva elegant problema. L.E. Oricum nu se potolesc!. Tocmai am luat 2 ammo rack de la acelas jucator, in conditia in care am schimbat pozitia tancului.
 7. Liviu_2_1

  Replay-uri

  Tu nu joci arty pentru misiuni?
 8. Unde singura conditie este bunavointa! Apoi urmeaza restul!!! : QUESTION :
 9. Da se ridica de la PC si ajung sub autobus! Cretini ambulanti!
 10. Daca mergi pe linia lui Maus poti sa te opresti la TIER 9 VK 45.02B si de la Tiger (P) iei Tiger1 si mergi la E100. De la Pz IVH poti sa iei si VK 36.01H sa te mai inveti cu HT, sau poti sa o iei pe la D.W.2 pentru ca poti sa mergi si pe linia lui E 50M. Maus este un tanc mare, greoi, cu mult HP si atat!.
 11. Da! Mai sunt unii care zbiara gold noob! Eu le raspund: gold tank gold ammo! in sensul: cu ce naiba vrei sa trag caci cu AP nu intra nici in T1! Astfel ramai doar cu dmg. caci de credite nu poate fi vorba!
 12. De cateva zile joc fara premium si la fel, victoriile sunt o raritate!. Mai ales ca joc arty pentru misiuni si chiar nu imi plac masinariile acelea!. Inteleg dorinta WG de a face bani, dar parca este prea de tot!.
×
×
 • Create New...