Jump to content

Qvidiu

Content Creator
 • Content Count

  636
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by Qvidiu

 1. Qvidiu

  Strv S1

  Camo Otel de Damasc
 2. Am anticipat de la inceput ca sunt necesare peste 20.000 puncte pentru tanc... au fost doua persoane din clan care mi-au spus ca timpul este prea scurt.... ( nu dau nume ) Bafta tuturor in ultima zi de campanie !
 3. Cola, tu esti bossumflata lu' Sinner ?
 4. Dormi cu poza lu' Alin sub perna...ti-ai facut si nick cu el ... Fata, esti indragostita de el ?
 5. Esti fanul lu' Alin ? Esti bolnav... ti-ai facut cont de WOT si ai trimis cerere de prietenie la toti din clan... Nu cauti decat sa provoci... Imi este mila de tine !
 6. Clintmansell, nu iti este rusine sa postezi asa ceva? Tu esti executiv in BADD ? Omule te faci singur de ras.... Mai tii minte ca te-am omorat in random si am venit la voi pe TS si mi-am cerut scuze ? Trebuie sa postam pe site meciuri din random in care jucatorii din BADD dau zero damage ? Eu cred ca in conducerea BADD sunt oameni cu capul pe umeri... Te comporti ca un copil de 7 ani
 7. Nume clan : [DACUS] LEGIO DACORUM Iubiți de puțini, urâți de mulți, respectați de toți! Pagina Principală a clanului : https://eu.wargaming.net/clans/wot/500068844/ Număr de jucători : 99 Data înființării clanului : 28.10.2015 Stronghold nivel 10 Persoane de contact : WhErE_ArE_YoU Program de comunicare : TeamSpeak 3 / Prezența obligatorie începând cu ora 19:00 Adresa de TS : Dacus.anubisgod.com Condiții de recrutare : Minim doua tier 10 folosite uzual la activitatile clanului... damage 2500 + Implicare în activitațile clanului ( Advance și Clan Wars )
 8. Rambo, usurel ... ai trecut la amenintari ? Doar atat poti, baiete ?
 9. Tu esti cel bolnav, esti frustrat si plin de venin ... Vezi-ti de clanul tau mort, nu purta de grija altor clanuri.
 10. Daca afla de wot cand era tanar poate prindea un loc in clanul tau, acum nici el nu mai poate juca pentru ca este batran nici tu ! La cw esti inactiv de ani buni. Ma bucur ca ne urmaresti cu maxima atentie, aici pe forum esti foarte activ !
 11. Cel mai constant clan romanesc la CW este TA-RE, au pierdut ultimul meci cand era Viorel Lis adolescent... Felicitari !
×
×
 • Create New...