Jump to content

Nameless47

Membru Activ
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About Nameless47

 • Rank
  Caporal

Profile Information

 • Clan
  _ELF_
 • Cont WoT
  Nameless7
 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,225 profile views
 1. https://en.wot-life.com/eu/player/BABA_TURBATA-547821178 6400 de meciuri intr-o luna, 243 pe ultimele 24 de ore..... the fuck ?
 2. Sunt lucruri de care in mare parte sunteti vinovati. Streamul se poate face cu delay, tocmai pt a nu exista astfel de probleme. E ca si cum eu as lasa 1000 de euro in mijlocul strazi si pe urma incep sa plang ca de ce au fost luati. Partea de "hate" la fel, e un lucru care trebuie asumat. Dupa cum am mai spus acum ceva timp, cineva facea recrutari agresive pe ts-uri si spam de mesaje in joc. O reteta care a mers si care a fost copiata intr-o oarecare masura, in momentul in care altcineva a venit la fel de agresiv pe forum spamand cu can-can pentru reclama.
 3. Pana mai acum ceva timp "liderul suprem" avea o problema cu un anume Agent si cu modul in care acesta isi conducea clanul? Mi se pare mie sau intre timp imi par una si aceeasi persoana ? Sa fie oare o coincidenta? Dar mai credeti in coincidente? Pana la urma i-a fost un profesor bun
 4. Dupa circul comandantilor de pe forum acum sa vedem si un circ al injuraturilor intre playeri pe joc ca nu a mai fost de mult. Hai ma pe bune, ca niste copii care fug la mamica ca l-a impins unu sunteti......Ai si plans?
 5. Continutul il creeaza utiliztorii ( eu, tu, ei, noi, voi.... ). Daca utilizatorii asta doresc, asta primesc
 6. Pai ce-ai facut bobita? Gata atacurile pe clanurile imperialiste? Gata reglarile de conturi pe GM cu "amaratii" din clanurile noastre. Spamul de lupte cu 45% WR nu se mai dovedeste profitabil. Ntz ntz ntz !
 7. Nu ma credeati cand va spuneam de Cornel Dinu
 8. Ma jur ca parca il vad pe Cornel Dinu care in fiecare an se pregateste pe Shampions League
 9. Oare cand se va intelege ca asta e modul dumnealui de a capta atentie? Probleme prin copilarie ? Tanjeai dupa atentie dar nu ti-o oferea nimeni?
 10. Un sfert? vezi ca erau jumatate dar nu stiai dumneata. Am avut pile la wg si a mai taiat din ele :)) Iar aia cu "curtea vecinului" te caracterizeaza cel mai bine
 11. Un psiholog te-ar caracteriza astfel: Manie ( furie ) deschis agresiva
 12. Eu am inteles strategia lui.....Prin circul facut atrage atentia asupra clanului, isi face reclama. Daca vrei, e o strategie imprumutata de la Skill.....El recruta direct din clanuri agresiv, Deus recruteaza de pe forum la fel de agresiv. Principiul e acelasi, metoda e diferita
×
×
 • Create New...