Jump to content
ade

Anti-Tancuri (TD)

Recommended Posts

fb

 

Daca in World of Tanks preferi sa joci de la distanta cu foscuri precise, sa-ti vanezi inamicii din tufisuri, atunci anti-tancurile sunt alegerea perfecta pentru tine. Cu dezavantajul unui HP mai scazut decat cel al tancurilor de acelasi tier, aceste masinarii au cele mai puternice tunuri din joc si de asemenea au si cei mai buni factori de camuflaj, ceea ce ii face sa "traga de nicaieri". 

 

post-5-0-17717600-1386081763_thumb.jpg

 

Anti-tancurile, asa cum indica si numele, sunt in pricipal folosite pentru a elimita tancurile. Cu toate astea, trebuie sa ne aducem aminte un lucru: Nu stau niciodata in prima linie. Chiar daca au armura frontala groasa, ele sunt facuta sa vaneze de la mare distanta, pentru ca altfel, risca sa fie flancate usor si distruse. In plus, descoperirea unui AT, de regula este o tinta tentanta pentru artilerie. Astfel, trebuie sa cautam locuri cat mai ferite, si departe de prima linie. Indata ce ne-am gasit locul, nu ne ramane altceva de facut decat sa intram in modul sniper si sa asteptam prada. AT-urile sunt fundatia unei aparari solide. Dispuse la 400-500 de metri in spatele frontului principal, sunt aproape imposibil de detectatsi pot elimina orice tentativa de pantrundere a frontului initiata de orice inamic suficient de curajos sa incerce. Multumita calibrului mare, cateva AT-uri ce coopereaza in aceasi zona, pot distruge un tanc greu dintr-o singura lovitura. Cum tacticile si modul de folosire a acestor tancuri sunt destul de previzibile si ofera rezultate tangibile in lupta, ramane totusi o intrebare: "Cum luptam impotriva lor?". Exista metode! Una dintre ele este o buna coordonare scout-artilerie. Din cauza armuri slabe, plafonul AT-urilor este vulnerabil, iar o lovitura buna, il poate transforma intr-o relicva in flacari.
Alta metoda este flancarea. In afara de cateva exceptii, AT-uri sufera de lipsa turelei, ceea ce ii pune in imposibilitatea de a ataca un inamic lipit de parte lor laterala. Cea de-a treia tactica si cea mai riscanta este atacul frontal. In acest caz, cea mai recomandata este lupta la distanta mica, pentru a ne asigura ca AT-ul nu se ascunde de loviturile noastre. Cel mai important este sa tragem sa foc dupa foc, deoarece tactica lovitura si contralovitura nu ne poate duce decat la infrangere.

 

post-5-0-54863500-1386081779_thumb.jpg

 

Credits: Asmodeusz's Game Guide/Zero00SM

  • Upvote 1

Share this post


Link to post

asa eu am ajuns abia la jagdpanther II si sunt foarte multumit mam chinuit putin pana la tunu de X dar acum sunt foarte multumit de el pt ca are un dmg foarte bun din 2 lovituri max 3 distrugi ori ce tanc de t8 :D

Share this post


Link to post

Hmm,de tier IV ,de departe cel mai bun TD este SU-85B.Parerea mea!Camo bun,tun exceptional pentru tier IV,timp de reload mai mult decat decent,mobilitate buna.O bijuterie,ce mai!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...