Jump to content
Dorin.

Ramura Tancurilor Americane

Recommended Posts

RAMURA TANCURILOR AMERICANE

 

wot_tech_trees_usa_tanks_eu.jpg

 

  Graffiti_stickers_usa_A.png

  S.U.A

 

 

Tancuri Usoare

 

Tancurile Americane usoare sunt foarte bune in diferite situatii, au avantaje diferite in comparatie cu celelalte, aceste tancuri, avand o carena destul de mare, au si o viteza foarte mare. Aceste tancuri sunt mari si armura lor este inexistenta. Avantajele lor cele mai mari sunt rata de foc mare si viteza deplasarii pe terenuri diverse. Aceste tancuri sunt mai receptieve in diferite situatii de lupta decat celelalte tancuri usoare ce tin de alte natiuni.

 

 

Tancuri Medii

 

Mediile Americane sunt foarte bune pentru multe strategii, acestea sunt in stare de a se deplasa rapid, ele mai avand o putere mare de foc. Ele au unele avantaje mai bune decat unele tancuri medii de alte natiuni, cum ar fi: precizia decenta in timpul miscarii, dar si depresia foarte buna a tunului le face sa aiba un stil de joc mai usor. Aceste tancuri dispun de una dintre cele mai bune distante de vedere in comparatie cu alte medii de alte natiuni. Stilul de joc al acestor tancuri, in mare parte sunt de sprijin.

 

 

Tancuri Grele

 

Tancurile Americane grele au armura carenei decenta, turelele lor, de la tier IX in sus, sunt putin cam slabute. Aceste tancuri sunt destul de usoare pentru niste tancuri grele. Aceste tancuri au o depresie a tunului  minunata,  ele sunt bune pentru tactici de Hull Down, asta de la tier V pana la tier VIII. In camparatie cu alte tancuri grele, ele sunt folosite cel mai mult in joc defensiv sau ca si tancuri de sprijin.

 

 

Anti-Tancuri

 

Anti-Tancurile Americane au variatie in stilurile lor de joc. Ele sunt usor mobile si sunt impartite in doua linii, o linie cu turele si o linie fara turele. Liniile cu turele au o armura putin mai slaba pe cand linia fara turele sunt blindate mai bine. Atat liniile cu turela cat si fara turela sunt excelente pentru sprijinul echipei, ele pot fi cu roluri diferite intr-o lupta.

 

 

Artilerii

 

Aceste artierii exceleaza toate prin puterea foarte mare de foc, raza de distrugere, cat si tunurile lor de calibru foarte mare. Ele sunt printre primele cu cel mai mare arc orizontal de tun. Una dintre ele este M53 / M55, ceea ce ii permite sa vada o parte foarte mare din campul de lupta, fara deplasarea carenei. Aceste artilerii detin unele dintre cele mai puternice tunuri din joc, ele uneori, pot distruge un tanc dintr-o singura lovitura. Ele au o dispersie destul de mare, si timp de reincarcare foarte mare, pe langa asta, in schimb, ele au o acceleratie decenta si viteza destul de buna.

 

 

 

 

SURSA

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...