Jump to content

Recommended Posts

  • Membru Activ

Salutari!

 

Pentru cei ce nu stiau, spre sfarsitul acestui an urmeaza 2 schimbari la nivel de Tier 10 pentru ambele tipuri de tancuri britanice: si mediu si greu.

Pentru FV215B (un tanc destul de bun pentru tier-ul lui) - o inlocuire inca discutata de catre dezvoltatori si aproape singura ce s-ar potrivi acestei schimbari - Chieftain Mk. II

Iar pentru FV4202 - inlocuirea lui se va face o data cu introducerea suitei de tancuri din bransa Fireflay (tier 6) pana la achizionarea tancului Action X Centurion.

Nota: Pentru cei ce au deja FV4202 atunci cand se vor face aceste schimbari, acest tanc va deveni unul de tier 8 premium tanc la fel ca si T34 - U.S.!

 

In viitorul destul de indepartat (dezvoltatorii inca sunt in dubii) se discuta adaugarea unei noi branse de vanatori de tancuri britanice incepand de la Tier 6 Fireflay tanc medium si va aduce (probabil) urmatoarea serie de vanatori de tancuri: (incepand cu tier 6) Fireflay - A30 Challenger - Charioteer - FV 4004 Conway - FV 4005 Stage II. (Inca in dezbatere).

 

Va multumesc! ;)

  • Upvote 2
Link to post
  • Moderator

Sunt amanate pentru anul viitor, se pare ca a fost exact invers de cum a spus Sebastian, noua linie de vanatori de tancuri britanici este programata la sfarsit de an, iar schimbarea tancurilor existente de tier 10 este in viitorul destul de indepartat.

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...