Jump to content
 • 0
TouRan

Cum imi pot face scoru personal mai mare(statisticile)

Question

10 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

Pe scurt, eficienta (despre ceea ce vorbesti tu) reflecta aptitudinile tale in acest joc. Cu cat joci mai bine, cu atat vei avea o eficienta mai buna. Se iau in vedere mai multe aspecte, cum ar fi: hit ratio (de cate ori nimeresti din numarul de proiectile trase intr-un joc), cat damage provoci adversarilor intr-o lupta, cate killuri faci intr-o lupta, numarul de lupte in care supravietuiesti la sfarsitul jocului si asa mai departe.

cu cateva tactici de baza pentru a fi un jucator mai bun.

 

Mai multe informatii vei gasi in rubrica GHIDURI SI TUTORIALE, spor la joc!

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
 • 0

Sunt multe elemente care contribuie la eficienta/lupta dar cele sunt damage,killuri,inamici detectati,pncte de captura-de aici vin muuulte puncte,puncte de defence-de aici vin mult prea multe .

Share this post


Link to post
 • 0

Ms mult baieti! ma da IS de ce nu da damage ? sa nu mai vb de killuri,in 25 de batali credca am facut 2 si damage foarte putin.

 

IS e un tanc foarte puternic pentru tierul din care face parte, insa ai nevoie de el echipat la maxim (ultimul tun + echipj instruit) ca sa poti face diferenta. Iti sugerez sa folosesti urmatorul echipment:

 

Gun rammer - 10% timp de incarcare mai putin >>> 500.000 Credite

EGLD (Enhanced gun laying drive) - 10% timp de ochire mai putin >>> 500.000 Credite

Improved ventilation class 3 - 5% pregatire echipajului >>> 600.000 Credite

Share this post


Link to post
 • 0

@ OP

Cand vei creste mai mare si vei avea la activ mai multe batalii, si vei vrea sa aplici la un clan ( activ in clan wars sau nu ), daca e unul activ in clan wars, oamenii se vor uita la statisticile tale - WN7/WN8, cat damage ai facut cu anumite tancuri, hit ratio. Majoritatea vor ignora capture points. Capture points sunt cam inutile in acest joc, mai ales pt ca sunt foarte slab rasplatite. Coeficientul dat de capture points pt XP si credite este MULT, MULT mai mic decat daca se face mult dmg si killuri. Deci incearca sa faci cat mai mult posibil dmg si killuri pe tura - cu impact asupra WN7/WN8. - vezi mai jos

 

De asemenea, in WN7, care in curand va fi inlocuit de WN8 - niste ecuatii pt a calcula eficienta ta si cat de bun esti tu in WoT - conteaza sa faci mai multe fraguri - mi se pare incorect, caci se poate paddui foarte usor. Insa noua versiune, WN8, se va axa mai mult de damage dat pe batalie. WN7 e usor de padduit pt ca puteai sta usor la kill steal si iti umflai astfel statisticile. E usor sa faci 200 dmg si sa ai 3-4 killuri si mult mai greu sa faci 3-4 mii de damage fara nici un kill....

 

Scorul personal, adaugat recent de cei de la WG, este cam nesimnificativ, acesta fiind facut dupa niste ecuatii doar de WG stiute. Oricum, oamenii se vor uita dupa WN7 si WN8.

 

Spor!

Share this post


Link to post
 • 0

Forumul e prietenul tau cel mai bun.Tutoriale, filmuletele de la wargaming despre camo, penetrare etc si nu in ultimul rand incearca sa te uiti la streamuri, sa vezi cum joaca altii si sa iti faci stilul tau propriu.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...